Gyártósor Apró komponensek összeszerelésében is partner a Kuka

Apró komponensek összeszerelésében is partner a Kuka

Kuka | 2017.03.23 06:24

Apró komponensek összeszerelésében is partner a Kuka

A KR 3 AGILUS-szal új mércét állítunk fel a 3 kilós osztályban. A csupán 600x600 mm-es gyártócellákban a kissúlyú robot igen kicsi alkatrészeket gyárt – különleges pontossággal, fürgén és költséghatékonyan.

Hirdetés

A KR 3 AGILUS olyan gyártási feladatokra használható, ahol nagyon rövid ciklusidőkre és maximális teljesítményre van szükség, például kisméretű komponensek összeszerelésénél, apró alkatrészek kezelésénél, csavarozásnál, ragasztásnál, csomagolásnál, tesztelésnél és ellenőrzéseknél.

Nagy teljesítmény a legkisebb helyen

A kisméretű robotok KR AGILUS termékcsaládja lehetővé teszi az automatizálást akár 600x600 mm méretű gyártócellákban is. A KR AGILUS sorozat nagyobb tagjaihoz hasonlóan a KR 3 is figyelemreméltó gyorsasággal és precízióval rendelkezik. Ugyanakkor a többi modellnél is kisebb méretű, és így ideális megoldást jelent kis cellaméretű felhasználásoknál, ami például a 3C piacra jellemző (3C – számítógépek, kommunikáció és fogyasztói elektronika angol rövidítése). Az intelligens kialakításnak köszönhetően a KR 3 AGILUS költséghatékony, minimális karbantartást igényel és rendkívül megbízható. 3 kg-os terhelhetőségével és 540 mm-es hatótávolságával tökéletesen megfelel számos különböző iparág igényeinek, különösen az automatizálás egyik legnagyobb és leggyorsabban növekedő piacán: az elektronikai iparban.

A KR 3 AGILUS a többi modellnél is kisebb méretű, és így ideális megoldást jelent kis cellaméretű felhasználásoknál.

Óriási rugalmasság és precízió

A pontos munka általános tehetsége: mindegy, hogy milyen állásból, milyen időtartamban és melyik beszerelési helyzetben – a KR 3 AGILUS mindenfajta cella koncepció rugalmas és hatékony automatizálását teszi lehetővé. A KR 3 AGILUS ennek köszönhetően a legkülönfélébb feladatokhoz alkalmas.

Maximális hozam, minimális költségek mellett

A kisrobot intelligens konstrukciójának köszönhetően költséghatékony, kevés karbantartást igényel, és nagyon megbízható. Ez maximális rendelkezésre állást tesz lehetővé. Kiváló minőségével, megbízható technológiai megoldásaival és nagy teherbírású komponenseivel a KR 3 AGILUS kimagaslóan szerepel a "Teljes Fenntartási Költség" (TCO) kategóriájában.

Kategóriája leggyorsabb robotja

A KR 3 AGILUS a nagy sebességének köszönhetően a legrövidebb ciklusidőket teszi lehetővé, így növeli a hozamot és a beruházás megtérülését.

(x)

Kiemelt Partnereink