Archív Új vezető a magyarországi Shell élén

Új vezető a magyarországi Shell élén

autopro.hu | 2020.01.09 12:41

Új vezető a magyarországi Shell élén

Istenesné Solti Andrea a Budapesti Corvinus Egyetem külgazdasági szakán diplomázott, 1993-ben csatlakozott a Shellhez, karrierje során különböző helyi és nemzetközi vezetői pozíciókat töltött be.

Amellett, hogy a Shell Hungary elnöke, valamint az Igazgatóság elnöke, Bujdosó Andrea tovább folytatja munkáját mint közép-kelet-európai humánerőforrás-vezető.

Bujdosó Andrea 2009-től dolgozik a Shellnél, azóta különböző helyi és nemzetközi vezetőségi pozíciókat töltött be a vállalati ügyfelek üzletágban. A szakember 2017 februárjától volt igazgatósági elnök, de továbbra is Magyarországért és Szlovéniáért felelős értékesítési igazgató marad, illetve a jövőben is tagja a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának.

A Shell világszerte több mint 70 országban, számos üzletágban van jelen, egyebek közt az olaj- és földgázkitermelés, illetve gyártás, az LNG és GTL-előállítás és eladás, a kőolajtermékek és kemikáliák előállítása, eladása és szállítása terén, valamint megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos projektekben.

Kiemelt Partnereink