Archív Az Iveco átadta a MotoGP hivatalos szállítójárműveit

Az Iveco átadta a MotoGP hivatalos szállítójárműveit

autopro.hu | 2013.05.13 13:01

Az Iveco átadta a MotoGP hivatalos szállítójárműveit

Az Iveco átadta azt a 20 új Stralis Hi-Way modellt, amelyek a MotoGP idei szezonja során látnak el különböző szállítási feladatokat a bajnokságot szervező Dorna Sports, valamint a Yamaha gyári csapatának kötelékében. A vállalat a Yamaha Factory Racing istállóval és a MotoGP sorozattal folytatott partneri együttműködés keretében biztosítja a járműveket.

Hirdetés

Az Iveco a Dorna Sports vállalat részére 4 Daily furgont és 13 új Stralis Hi-Way kamiont, a Yamaha csapatnak pedig 7 új Stralis Hi-Way nyergesvontatót és 1 Daily furgont szállított. Az Iveco járműveket a világbajnokság során a felszerelések, anyagok, irodák és mobil műhelyek szállítására használják. A vállalat teherautó- és haszongépjármű-szállítóként negyedik egymást követő alkalommal támogatja a legrangosabb nemzetközi motorsport bajnokságot. A spanyol nagydíj időmérő edzéseit követő eseményen részt vett többek között Jorge Lorenzo és Valentino Rossi, a Yamaha Factory Racing Team versenyzői, Lin Jarvis, a Yamaha Motor Racing ügyvezetője, valamint Carmelo Ezpeleta, a Dorna Sports vezérigazgatója is.

Stralis Hi-Way kamionok

A világbajnokság április 7-én, egy éjszakai futamon rajtolt el a katari Dohában, és a spanyolországi Valenciában ér majd véget idén novemberben. A versenyzők négy kontinens 13 országában, összesen 18 versenyen mérkőznek meg az elsőségért.

Kiemelt Partnereink