Christian Wolff

Átadták a kecskeméti Mercedes szupermodern képzőközpontját

Ünnepélyes keretek között átadták a kecskeméti Mercedes-Benz gyár alig egy év alatt felépült, új képzési központját. A 8000 négyzetméteres Mercedes-Benz Academy Kecskemét a Csillag Bölcsőde és Óvoda mellett kapott helyet, az autógyár telephelyének területén.

autopro.hu/Sz.F. | 2018.10.29 15:00

A kecskeméti Mercedesnél mindenkinek van esélye előrébb jutni

Épül már a kecskeméti Mercedes-Benz gyár második üteme, a munkaerő-toborzás jövőre erősödik fel. Ebben az üzemben – is – komoly szerephez jutnak majd a robotok, de az automatizációra úgy tekintenek, mint az ember és gép újfajta együttműködésére. A jövő Kecskemétét úgy látja Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, hogy a város az európai autógyártás, az innováció és a járműipar egyik meghatározó központja.

autopro.hu/K.Á. | 2018.07.10 16:10

Egy év múlva indul a képzés a Mercedes kecskeméti akadémiáján

A szakközépiskolás diákoktól a főiskolásokon át a munkába állókig mindenkinek nyújt képzési lehetőséget a kecskeméti Mercedes-Benz gyár szomszédságában épülő nyolcezer négyzetméteres központ. A hárommilliárd forintos beruházás egy év alatt készül el.

Wurmbrandt András | 2017.09.22 09:04

Rekordévet zárt tavaly a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly csaknem 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben, és 3,4 milliárd euró, az előző évinél kissé magasabb árbevételre tett szert - jelentette be a vállalat Budapesten tartott évértékelő tájékoztatóján.

MTI | 2017.04.27 13:42

1

Kiemelt Partnereink