Trend Itt kiderül, hogy hatnak a járműipari trendek a hazai cégekre

Itt kiderül, hogy hatnak a járműipari trendek a hazai cégekre

autopro.hu/P.B. | 2023.05.25 15:20

Itt kiderül, hogy hatnak a járműipari trendek a hazai cégekre

Fotó: Kontron

Jöjjön el, és ismerje meg a járműipari megatrendeket és a globális változások magyar cégekre gyakorolt hatásait a Kontron FOCUS 2023 Ipari Digitalizációs Nap című rendezvényén június 15-én Herceghalmon.

A Kontron Hungary név talán még kevésbé ismert Magyarországon, ennek az az egyszerű oka, hogy a vállalat 2023. február 1. előtt S&T Consulting Hungary Kft. néven működött. Az anyacég 2022-ben változtatta meg a nevét, és ez a változás idén ért el a hazai leányvállalathoz is, ahol azonban a néven kívül semmi sem változott: a cég harminc évnél is több tapasztalatával áll ügyfelei rendelkezésére a legkorszerűbb CAD/CAM/CAE/PLM és ipari digitalizációs megoldásokkal.

Az ipar számtalan kihívással szembesült az utóbbi években, és a szemünk előtt zajlik a járműipar soha nem látott sebességű átalakulása is. Látogasson el a cég rendezvényére, és ismerje meg a megatrendeket, a globális változások magyar cégekre gyakorolt hatásait!

Racionalizált és digitalizált működés nélkül esélytelen a versenyképesség fenntartása, javítása. Merítsen ötleteket cége következő digitalizációs projektjéhez, és ismerje meg a Kontron sikeres ügyfeleinek legjobb gyakorlatait! Ezen felül a rendezvényen tartják a Creo 10 magyar ősbemutatóját is.

Ingyenes rendezvény remek programokkal

A Kontron FOCUS 2023 Ipari Digitalizációs Nap című rendezvénye 2023. június 15-én, csütörtök kerül megrendezésre 8:00-15:00 között Herceghalmon, a négycsillagos Abacus Business & Wellness hotelben. A szálloda limitált és díjköteles parkolóhellyel rendelkezik, díjmentes parkolásra a környékbeli utcákban van lehetőség.

A konferenciára az ipari cégek vezetőit, mérnökeit, valamint a műszaki oktatási intézmények vezetőit, tanárait és hallgatóit várják a termékfejlesztés, gyártás és szimuláció területéről.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény plenáris programblokkal kezdődik, ennek lesz része a Creo 10 bemutatása is. Később két szekcióban folytatódnak a programok, az egyik inkább a cégvezetők, a másik inkább a mérnökök számára lehet izgalmas. A részletes programot ITT tekintheti meg, regisztrálni is a Kontron honlapján lehet.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink