Trend Ismét a legjobb alsó-középkategóriás modell a Honda Civic

Ismét a legjobb alsó-középkategóriás modell a Honda Civic

autopro.hu/H.J. | 2020.02.12 15:47

Ismét a legjobb alsó-középkategóriás modell a Honda Civic

Fotó: hondanews.eu

Ismét jól szerepelt a Honda Civic a Company Car Today CCT100 díjátadóján. Zsinórban harmadik alkalommal vehette át az év alsó-középkategóriás autója címet.

Hirdetés

Az eseményen azokat a modelleket díjazzák, amelyek a különböző autóipari szegmensekben a lehető legjobb választásnak bizonyulnak a vállalati flottákban. A megmérettetés során a Civic olyan modellekkel vehette fel a versenyt, mint a BMW i-s sorozat, a Mercedes A-osztály, vagy a Volvo V40.

Számos tényezőnek kellett megfelelni

A Honda autója az átlagnál magasabb pontszámokat ért el számos területen – például a teljesítmény, a maradványérték, vagy a biztosítási költségek terén egyaránt. Emellett külön figyelmet kapott a Civic tizedik generációs alváza is, amely a bírói testület szerint ideális egyensúlyt teremt a dinamizmus és a kényelem között.

Paul Barker, a Company Car Today szerkesztője szerint a tágas belső tér, a praktikus kialakítás, a jó motorválaszték, a stílus, az ár, és a felszereltsége egyvelege teszi a Honda Civic-et ideális vállalati autóvá.

100 modell közül a legjobb

A modell három motorral érhető el – egy dízel és két benzines változatban. Az érdeklődők különböző felszereltségi szintek közül választhatnak igényeik szerint. A 2020-as modellek kezdő ára 7,8 millió forint.

A CCT100, a Company Car Today végleges listáján 100 autó szerepel, ezek közül választják ki a nyertest. A járműveket 12 kulcsfontosságú tényező alapján értékelik – ideértve a kibocsátást, az árat, a működési költségeket, a társasági gépjárműadót, a praktikusságot, és a vezetési élményt is – írja a hondanews.eu.

Kiemelt Partnereink