Trend Az Amazon és BMW pert nyert a hamisítók ellen

Az Amazon és BMW pert nyert a hamisítók ellen

autopro.hu/R.K.E. | 2024.02.12 06:16

Az Amazon és BMW pert nyert a hamisítók ellen

Fotó: Amazon

Az Amazon és a BMW pert nyertek négy kereskedő ellen Spanyolországban, akik BMW-jelzéssel ellátott hamisítványokat árusítottak.

Hirdetés

Az Amazon és a német BMW autógyártó cég pert nyert Spanyolországban négy, BMW-hamisítványokat árusító kereskedő ellen – közölte az amerikai online kereskedés csütörtökön a honlapján közzétett közleményében.

A két vállalat azonosította azt a csoportot, amely állítólag az Amazon weboldalain olyan hamisított BMW-termékeket árult, mint a német vállalat logójával ellátott szelepsapkák, jelvények és kulcstartók.

A két cég perre vitte az ügyet a kelet-spanyolországi Alicante városában található spanyol közösségi védjegybíróságon, amely az európai uniós szabályozást érvényesíti.

Az Amazon, amely a luxusmárkák kritikáira és peres ügyeire válaszul számos piactéri weboldalán fellépett a hamisítók ellen, nem részletezte a kiszabott büntetéseket – írja a Reuters.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink