kiállítás, konferencia

Fókuszban a beszállítói hibák és megoldásaik

Hatodik alkalommal rendezte meg a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda az Autóipari Beszállítói Konferenciát. A rendezvény első napján B2B megbeszélések folytak OEM és Tier 1-es cégek beszerzőivel. A második napon a régió gépjármű és alkatrészgyártó szakemberei tartottak előadásokat a gépjárműipari minőségirányítási és beszerzési aktualitásokról és trendekről.

QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda | 2017.10.13 09:30

Konferencia és kiállítás: K+F és Innováció 2018

Ma már innovativitás nélkül nincs jövője egyetlen szektorban tevékenykedő cégnek sem. Gondolkodásmóddá, a piacon megmaradás tényezőjévé vált a fejlesztés képessége és azonnali megvalósítása, piacra dobása. A kutatás-fejlesztés különálló fellegvárának modellje már a múlté. A K+F, és annak gyakorlati hasznosítási szinterei összeérnek időben és térben. Nincs már évtizednyi, de évnyi különbség sem az elmélet és gyakorlati hasznosítás között.

Piac és Profit | 2017.10.12 09:20

Vonalkód Rendszerház – Zebra Partnertalálkozó!

Az október 12-én megrendezendő eseményen Zebra vonalkódolvasók, adatgyűjtők és RFID eszközök, valamint az ipari címkenyomtatók legújabb zászlóshajója, az új ZT600-as nyomtatócsalád is megismerhető lesz.

Vonalkód Rendszerház Kft. | 2017.09.26 11:42

Még színesebb palettával érkezik a Sodick az EMO-ra

A Sodick már több évtizede jelen van Magyarországon, az utóbbi években azonban – a megbízhatóságnak, teljesítménynek és nagyszerű szerviztámogatásnak köszönhetően - egyre elterjedtebbek mind a huzalos, mind a tömbös szikraforgácsoló gépek.

IC-Hungary Kft. | 2017.09.08 08:39

Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia és Gyárlátogatás Győrben

Hatodik alkalommal rendez Autóipari Beszállítói Konferenciát a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. Győrben szeptember 27-28-án. A rendezvény az idei évtől regionális, ugyanis a QFD a magyarországi mellett megkapta a VDA QMC képzések szlovéniai, horvát, szerb, bosnyák és makedón licencjogát is, ezért idén ezen országokból is várnak résztvevőket.

autopro.hu | 2017.07.14 11:08

A Volkswagen-csoport virtuális valóság megoldásokkal támogatja az együttműködést

A Volkswagen-csoport szakemberei a gyártást és logisztikát segítő virtuális valóság alkalmazásokat fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik, hogy több résztvevő egy virtuális szobában találkozzon. A tesztidőszak után a Volkswagen-csoport az autógyártók közül elsőként mutat be VR technológiát, amely a HTC VIVE-VR rendszeren működik.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.13 15:30

Járműipari, logisztikai és infokommunikációs kiállítást és konferenciát rendeznek Zalaegerszegen

A múlt héten indult járműipari tesztpálya beruházásához, valamint a leendő logisztikai központ és konténerterminál építéséhez kapcsolódva országos járműipari, infokommunikációs és logisztikai szakkiállítást, illetve konferenciát rendeznek a jövő héten Zalaegerszegen, ahol arról is megállapodást írnak alá, hogy a zalai megyeszékhely és térsége lesz az ötödik generációs mobilhálózat tesztkörnyezete.

MTI | 2017.05.25 15:13

Jövő kedden nyit a Mach-Tech és Ipar Napjai Kiállítás

Május 9. és 12. között rendezik a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a Mach-Tech és Ipar Napjai Kiállítást. A teltházas rendezvényen világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég kesz jelen egy időben.

autopro.hu | 2017.05.04 10:41

Pomázi Gyula: Legyen minél több magyar busz!

Az ötödik alkalommal megtartott zsámbéki Busexpo ezúttal is inkább volt járműsimogató alkalom, mint ipari rendezvény, de a sorok között érdekes üzenetekre bukkanhatunk.

Gégény István | 2017.04.27 06:52

Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia

Hogyan fejleszthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő automatizálási eszközökkel költséghatékonyan? Milyen finanszírozási lehetőségek vannak, és mitől lesz sikeres egy ipar 4.0 program? Válaszok a Smart Factory ConnAction konferencián.

autopro.hu | 2017.04.25 10:49

A műanyagok új generációját hozza el az Ineos

A világ egyik vezető sztirolgyártója a napokban egy mannheimi rendezvényen mutatta be még könnyebb, még ellenállóbb és még optimálisabban megmunkálható anyagait, amiknek felhasználásával az autóipar is sokat profitálhat.

autopro.hu/B.B. | 2017.03.31 13:27

Elektromosautó-kiállítást rendeznek Budapesten

Október 6. és 8. között először rendeznek a fővárosban nagyszabású elektromosautó-kiállítást; a Mobility Next Budapesten idén ősszel alternatív hajtású közlekedési eszközöket sorakoztatnak fel. A SYMA Rendezvénycsarnokban az autókon túl elektromos kerékpárokat, rollereket, egyéb alternatív hajtású járműveket és azok kiegészítő berendezéseit (töltőket, akkumulátorokat, villanymotorokat) is bemutatják, szakmai programokat is szerveznek.

autopro.hu/W.A. | 2017.03.02 14:37

1 2 3 4 5 6 7

Kiemelt Partnereink