beszállítói kapcsolatok

A QP új üzemében a GE-CO gépein készülnek a hengerfejek

A piacvezető gyártók gépeit forgalmazó GE-CO Hungary Kft. és a száz százalékban magyar tulajdonú Qualitativ Production Zrt. partnerkapcsolata már 15 éves múltra tekint vissza. A QP szeptember elején adta át harmadik, legújabb termelőüzemét – a QP3-at – Győrben, melyben a GE-CO robotizált celláján hengerfejeket munkálnak meg a mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft.-nek.

Szabó Fanni | 2018.10.05 08:31

A Honda már túlélt földengést, áradást – a brexit mégis kifoghat rajta

Míg néhány évtizeddel korábban Margaret Thatcher megnyerte a japán autógyártókat az Egyesült Királyság számára, a Honda ma attól tart, hogy a brexit miatt olyan késedelmek jelentkezhetnek az alkatrészek beszállítása során, ami tönkreteheti végletekig finomított just-in-time gyártási modelljét.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.07.09 06:06

Elektromos hajtás: így pörög fel a beszállítói lánc

Régóta tudni, hogy az alternatív hajtások terjedés a teljes autóipar átalakulásához vezet, ahogy azt is, hogy valaki jól, valaki rosszul méri fel a jövőt, és ettől függ, hogy nyertese, vagy vesztese lesz a versenynek. A következő néhány beszállító magát abszolút győztesként könyvelheti el az eddigiek alapján.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.07.05 16:01

A GE Magyarországon keres beszállítókat

Óriási lehetőség nyílik a magyar és a kelet-közép-európai beszállítók előtt, mivel a cég itt szeretne több pénzt költeni – mondta el Ascsillán Endre, a GE Magyarország alelnöke.

MTI | 2018.03.21 06:28

Annyira elégedett a Festóval a Bosch, hogy harmadszor díjazza

A Festót egymás után harmadik alkalommal választotta úgynevezett preferált szállítónak a Bosch Csoport a szabványosított pneumatikus berendezések anyagcsoportban. Ezt a kitüntetést az innováció, minőség és megbízhatóság terén nyújtott kiváló teljesítményért ítéli oda a fontos beszállítói számára.

autopro.hu/P.M. | 2017.10.27 14:09

BMW-üzemzavar: maguknak csinálták a bajt a bajorok

Még a cégóriások között is megesik időnként, hogy homok kerül a termelés gépezetébe, és egyetlen apró hiba miatt gyorsan eurómilliós károk keletkeznek. De mit lehet tenni a beszállítói lánc még stabilabb működéséért?

autopro.hu/B.B. | 2017.06.02 06:30

A kormány komoly figyelmet akar szentelni a magyar beszállítói bázis növelésére

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csúcstalálkozóján azt mondta, nem érdemes kisebb célt kitűznie az országnak, minthogy a legversenyképesebb beruházási környezetet biztosítsa a térségben a leghatékonyabban összekapcsolva a termelést a digitalizációval, és a legversenyképesebb kutatás-fejlesztési helyszínné váljon.

MTI | 2017.05.03 14:12

A Knorr-Bremse ingyen adja át tudását a kkv-knak

A magyar beszállítói kkv-k érdekében együttműködik a kormány és a Knorr-Bremse. A megállapodás keretében létrejön a Nemzeti beszállítói programok munkacsoport, és a felek olyan beszállítói programok megvalósítására törekszenek, amelyek több oldalról segítik a kkv-k fejlődését.

MTI | 2017.02.09 14:14

Lang János: egy okosabb világot építünk

Nevet váltott a Flex(tronics), ők is érzik a munkaerőpiac kihívásait, van is rá válaszuk. Mit hoz a jövő, hogyan érdemes kölcsönösen előnyös együttműködéseket kiépíteni - ezekről beszélgettünk a Flex Magyarország alelnökével.

Gégény István | 2017.02.08 08:30

Globális leállást hozhat egyetlen csehországi tűzeset

A Brüsszelben bejegyzett Recticel cseh gyárában világszinten is egyedülálló bőr belső termékeket készítenek. Még nem tudni, hogy reagálnak a legnagyobb autóipai beszállítók a termelés leállására.

autopro.hu/B.B. | 2017.01.25 09:05

Oroszországot veszi célba a Schaeffler

Az autóipari és vasúti gyártókkal való kapcsolat élénkülését, illetve újabb megrendeléseket remél a beszállító az országban nyitott irodájától.

autopro.hu/B.B. | 2016.12.16 09:45

Beszállítója miatt került bajba a VW

Három üzemben összesen több mint 10 ezer alkalmazott munkaidejét kénytelen csökkenteni a Volkswagen egyik alkatrész-beszállítójának döntése következményeként.

MTI | 2016.08.19 08:16

Online partnerkeresővel fűznék szorosabbra a magyar-brit kapcsolatokat

A Brit Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya is részt vett a szervezetet kísérő cégekkel az Automechanika Birmingham rendezvényen. Dávid Roland kereskedelmi tanácsadó elmondta, milyen új lehetőségeket kínálnak a magyar-brit üzleti kapcsolatok élénkítésére.

Pardavi Mariann | 2016.06.21 06:19

1 2 3 4 5 6

Kiemelt Partnereink