Arrabona Racing Team

Versenyre hangolva: bemutatta új motorját a SZEngine

A támogató vállalatok és a sajtó munkatársai előtt mutatta be legújabb fejlesztésű motorját a győri egyetemen működő SZEngine hallgatói csapat. A Belső Égésű Motorok Tanszék aulájában tartott programon kiderült, hogy az EVO5 névre keresztelt erőforrást a Formula Student versenyeken induló Arrabona Racing Team versenyautójába építették be.

Wurmbrandt András | 2017.07.05 15:33

Könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb lett a győri versenyautó

A győri Formula Student csapat idén négy versenyen áll rajthoz, melyek közül az egyiket a versenysorozat legnehezebb megmérettetéseként tartanak számon. A Széchenyi István Egyetem kampuszán támogatóik, oktatóik, barátaik és a sajtó jelenlétében mutatták be, milyen járművel vágnak az idei szezonnak.

Pardavi Mariann | 2017.06.29 12:27

Jövő héten mutatja be új autóját a győri FS-csapat

Ahogy egyre közeledik a Formula Student versenyszezon, úgy a győri Széchenyi István Egyetem kampuszán tevékenykedő Arrabona Racing Team tagjainak is sokasodik a teendője. Mint azt már korábbi cikkünkben említettük, a csapat új, 2017-es versenyautójának az ART_04-nek az alapját adó váz elkészült már.

Pardavi Mariann | 2017.06.22 08:42

Milyen versenyautót rejt a fiatal járműépítők leple?

Az idei Formula Student szezonra új járművel készülnek a győri egyetemisták. Az autót bemutató eseményre még pár napot várni kell, de a csapatkapitány elárult pár részletet az Autopro olvasóinak.

Pardavi Mariann | 2016.06.13 12:13

Így telik egy nap a győri járműépítőknél – videóval

A Széchenyi István Egyetem formulaautó-építő csapata is kiállít a szakportálunk által szervezett pályaorientációs napon. Ennek apropóján kérdeztük, min dolgoznak jelenleg – videóval válaszoltak.

Pardavi Mariann | 2016.04.12 08:08

1 2 3

Kiemelt Partnereink