Techtogether Új műhelyt keres a BME Solar Boat Team

Új műhelyt keres a BME Solar Boat Team

Végh Martin | 2021.08.16 11:22

Új műhelyt keres a BME Solar Boat Team

Fotó: BME Solar Boat Team

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem napelemes versenyhajókat építő mérnökhallgatói csapata költözés előtt áll. Szeptemberben átépítési munkálatok kezdődnek a mostani műhelynek otthont adó szakközépiskolában, ezért a csapattagoknak még augusztusban meg kell találniuk, majd birtokba venniük új műhelyüket.

Hirdetés

A csapat számára ideális műhely nagyságrendileg 50 négyzetméternyi területtel rendelkezik, lehetővé téve, hogy a hallgatók kényelmesen körbejárják 6,4 méter hosszú és 2,2 méter széles hajójukat, Lanát, aminek mozgatásához előnyös, ha közel van a megfelelő nagyságú ajtó. A BME Solar Boat Team lehetőleg egy budapesti, tömegközlekedéssel jól megközelíthető műhelybe szeretne költözni. A tesztek szempontjából fontos számukra, hogy akár esténként és hétvégén is látogathassák azt.

Amennyiben úgy érzi, tudna segíteni a csapatnak az új műhely megtalálásában, bátran keresse Ilinyi Blanka csapatkapitányt ([email protected]) vagy írjon a BME Solar Boat Team email címére: [email protected]

Kiemelt Partnereink