Techtogether Tudja meg, hogyan segítheti a 3D nyomtatás az Ön munkáját!

Tudja meg, hogyan segítheti a 3D nyomtatás az Ön munkáját!

autopro.hu | 2022.09.26 10:23

Tudja meg, hogyan segítheti a 3D nyomtatás az Ön munkáját!

Fotó: FreeDee

Szeretné látni, hogyan segítheti a 3D nyomtatás és 3D szkennelés az Ön fejlesztési és gyártási folyamatait? Kíváncsi melyik technológia biztosítaná a leggyorsabb megtérülést az Ön területén? A FreeDee szakértő csapata a Techtogether kiállításon és konferencián október 18-19-én megmutatja, jöjjön el Ön is a Bálnába! A vállalat emellett októberben négy városban szervez szakmai napokat, hogy választ adjon a helyi mérnökök, tervezők és cégvezetők 3D technológiákkal kapcsolatos kérdéseire.

Hirdetés

A 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazásával 2012 óta foglalkozó FreeDee Kft. októberben ünnepli tizedik születésnapját, melynek alkalmából egy gyakorlatias, tíz év tapasztalatára építő programsorozattal készül. Az országjáró szakmai roadshow célja a 3D technológiák ipari alkalmazási területeinek bemutatása azon szakemberek számára, akik még keresik a 3D nyomtatás és 3D szkennelés helyét a saját munkafolyamataikban, beruházás előtt állnak vagy meglévő gépparkjuk kihasználtságát szeretnék bővíteni. Mivel nincsen születésnap ajándék nélkül, a résztvevők által képviselt cégek közül egyet a szervező megajándékoz egy Ultimaker S3 kétfejes FFF nyomtatóval!

A FreeDee specialistái négy városba, Győrbe, Kecskemétre, Debrecenbe és Budapestre látogatnak el, hogy rendszerezve mutassák be a 3D nyomtatók és 3D szkennerek működését és a legnagyobb értéket képviselő felhasználási területeiket. A szakmai délelőttök programja mind a négy helyszínen hasonló, mégis személyre szabott lesz azáltal, hogy a FreeDee minden alkalomra meghívta egy regionális partnerét is, aki személyesen számol be a 3D technológiákkal elért eredményeiről.

Gyakorlati példák

Az ipari tervezés és gyártás területére fókuszáló alkalmazási példák mellett a résztvevők gyakorlati munkafolyamat-bemutatóra is számíthatnak. Többek között olyan egyedülálló berendezések is bemutatásra kerülnek, amelyeket a Techtogether látogatói is megtalálnak majd a FreeDee standján, így az Artec Leo kézi 3D szkennere vagy a Markforged különleges kompozit technológiája is elérhetők lesznek a roadshow eseményein.

Fotó: Freedee

Az Artec Leo kézi 3D szkenner jelenleg az egyetlen teljesen vezetéknélküli eszköz a piacon, amely teljesítményét a gyártó 2022-es fejlesztései még magasabb szintre emelték. Az új Artec Leo már hitelesített pontosságot, még gyorsabb adatrögzítést, nagyobb felbontást és a korábbinál is élénkebb textúrát kínál a felhasználóknak. A Markforged újdonsága, hogy legújabb gépükkel, az FX20-szal már ULTEM 9085 Filament® mátrix anyaggal is képes kombinálni a gyártó által kifejlesztett folyamatos szálerősítés technológiáját, ezáltal minden eddiginél erősebb alkatrészek gyártására képes.

A FreeDee jubileumi roadshow-ján való részvételt a gyártás, fejlesztés, tervezés vagy szerszámozás területről érkező ipari szakembereknek, mérnököknek, cég- és csapatvezetőknek ajánlja a vállalat.

A FreeDee Kft. 2012-ben azért jött létre, hogy együtt nőjön a 21. század egyik legizgalmasabb gyártástechnológiájával, a 3D nyomtatással. Mára a hazai piac vezető szereplőjévé vált az akár kisebb kkv-k számára is elérhető, professzionális asztali 3D nyomtatók és a 3D szkennerek forgalmazásában.

Az autopro.hu által október 18-19. között szervezett Techtogether 2022 egy, a járműipar technológiai változásait és azok emberi vonzatát körbejáró konferenciát, egy ipari szakkiállítást, és egy, már évek óta rendszeresen megtartott mérnökhallgatói versenyt foglal magába. A rendezvényen már biztosan találkozhat az alábbi cégekkel.

Tudjon meg többet a 3D nyomtatás legújabb trendjeiről, találkozzon a FreeDee Kft. munkatársaival a Techtogether 2022 kiállításon. Látogasson el október 18-19-én a Bálnába és ismerje meg a járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendek további hazai képviselőit!
Regisztráció az alábbi linken.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink