Techtogether Mérnökinformatikus alapképzés indul Salgótarjánban

Mérnökinformatikus alapképzés indul Salgótarjánban

autopro.hu/P.M. | 2018.01.30 09:56

Mérnökinformatikus alapképzés indul Salgótarjánban

Az Óbudai Egyetem szeptembertől mérnökinformatikus alapképzést indít a Salgótarjáni Képzési és Kutató Központjában. Az elmúlt tanévben meghirdetett felsőoktatási szakképzést követően a mérnökinformatikus alapképzés tovább javítja a fiatalok helyben maradásának lehetőségét, a régió versenyképességét.

Hirdetés

Az egyetem honlapján az olvasható, a 2018 szeptemberében induló 7 féléves mérnökinformatikus képzés nappali munkarendben államilag támogatott és költségtérítéses finanszírozási formában is elérhető lesz.

Az Óbudai Egyetem célja, hogy a gyakorlatorientált képzése során olyan mérnökinformatikusokat képezzen, akik korszerű programozási és szoftvertechnológiai ismeretekkel rendelkeznek, képesek a legmodernebb és legkeresettebb programozási környezetek használatára. A képzése olyan területen nyújt széles körű ismereteket és szaktudást, amely mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. A végzett hallgatók gyakorlati szoftverfejlesztési és -alkalmazói ismeretekkel rendelkeznek, olyanokkal, amelyek a Nógrád megyei munkaerőpiac igényeinek megfelelnek.

Kiemelt Partnereink