Techtogether MAGE-konferenciával erősödik a Techtogether 2022!

MAGE-konferenciával erősödik a Techtogether 2022!

Szammer Nikolett | 2022.08.12 07:18

MAGE-konferenciával erősödik a Techtogether 2022!

Fotó: Shutterstock

További erősödik a Techtogether 2022 rendezvény szakmai tartalma! A járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendekre fókuszáló kiállítás első napján, október 18-án egy, a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel (MAGE) közös szervezésű konferencián is részt vehetnek az érdeklődők. Legyen részese ennek az egyedülálló eseménynek!

Hirdetés

2022. október 18-19-én Budapesten, a Bálnában tartja első, ipari trendekre fókuszáló kiállítását, a Techtogether 2022-t az autopro.hu. A rendezvény egyediségét a program komplexitása adja, hiszen nem csupán egy kiállításról van szó, mely a különböző jövőbe mutató iparágakat hozza össze egy fedél alatt. Az eseményen a már komoly hagyományokkal rendelkező és egyben a rendezvény nevét is adó mérnökhallgatói versenyünket is ismét megszervezzük. Sőt, örömmel jelentjük be, hogy október 18-án a MAGE-val együttműködésben egy egynapos konferenciával is készülünk!

A Magyar Gépjárműipari Egyesület már közel 24 éve képviseli folyamatosan bővülő tagvállalatainak érdekeit, akiknek száma idén már elérte a 63-at. A MAGE tagvállalatok adják a teljes hazai gépjárműipari össztermelés 80 százalékát, az autóipari kutatás-fejlesztési (K+F) beruházások értékének 90 százalékát, az általuk foglalkoztatottak száma meghaladja a 90 ezer főt. A tagok élen járnak a gépjárműipari K+F projektekben, valamint a műszaki kultúra, a korszerű minőségbiztosítás és a fejlett technológiák magyarországi kis- és középvállalatok közötti elterjesztésében.

A kiállításhoz igazodva, a konferencia témája napjaink meghatározó technológiai változásai és annak emberi vonzatai. A rendezvény technológiai és HR szekciójának szakmai előadásai között megtalálhatók a legnagyobb autóipari OEM-ek és beszállítók, valamint az additív gyártás, az ipari szoftverfejlesztés, az automatizáció és a robotika meghatározó szereplőinek prezentáció.

Regisztráció

Látogasson el a Techtogether 2022 kiállításra és vegyen részt október 18-án a MAGE és az autopro.hu közös konferenciáján!

A kiállítás ingyenesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a rendezvény hivatalos oldalán, az alábbi linkre kattintva tehet meg.

A konferencia programjára és a jegyárakra vonatkozó információk hamarosan elérhetőek lesznek a techtogether.hu-n.

Akik már biztosan részt vesznek a Techtogether 2022 rendezvényen

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink