Techtogether Ma éjfélig lehet jelentkezni a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjaira!

Ma éjfélig lehet jelentkezni a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjaira!

Szammer Nikolett | 2020.09.15 14:21

Ma éjfélig lehet jelentkezni a Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjaira!

Fotó: Erhardt László

Hosszú egyeztetések után végre eldőlt, hogy az őszi Automotive Hungary kiállítást az elmaradt Ipar Napjai kiállítással együtt rendezik meg a szervezők október 19-22 között. Ebből kifolyólag a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói versenyt idén is helyszíni rendezvényként szervezzük meg október 20-21. között.

Hirdetés

Alkalmazkodva az összevont kiállításokhoz mi is lefedjük a teljes rendezvény programot, amit versenyünk nevével is kifejezünk. Ebben az évben a verseny neve Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai.

Az októberi verseny kitér a mobilizációra, a hajtások és az önvezetés fejlődésére, valamint az Ipar 4.0 kérdéseire a gyártás különféle területein.

Az elmúlt években sok egyetemi hallgatói csapatot vonzott ez a különleges, főleg az elméleti tudásszinteket felmérő verseny. Találkozhatunk itt egyetemistákkal a Formula Student, Pneumobil, alternatív hajtású járművek, hajók építésével foglalkozó csapatoktól az ország szinte minden műszaki képzésével foglalkozó egyeteméről. A versenyt eddig legtöbbször a BME Formula Racing Team nyerte meg, de a győztesek között volt a győri Arrabona Racing Team a Széchenyi István Egyetemről, a ME-Kart Miskolci Egyetemről, az OE Mobile az Óbudai Egyetemről.

A versenyre már számos csapat jelentkezett, de a hezitálók még ma, szeptember 15 éjfélig leadhatják a regisztrációjukat.

A verseny díjazásában kissé érezni a koronavírus hatását, de így is jelentős támogatással térhetnek haza a jól szereplő csapatok. Az összetett 1.helyezett 250 ezer forint, a 2. helyezett 150 ezer forint, a 3. helyezett 100 ezer forint pénzdíjat vihet majd haza. Az összetett díjak mellett az összes vállalati feladatot legjobban megoldó csapat díjat kap a vállalattól is.

Egyetemek és vállalatok sora ad feladatot

A vállalatok közül már sokan véglegesítették részvételi szándékukat: Continental Hungaria Kft., DS Smith Packaging Hungary Kft., Festo Kft. Hepenix Műszaki Szolgáltató Kft., Kvalix Automatika Kft., Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft., Schaeffler Savaria Kft., SMC Hungary Kft., Tequa International Kft., thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. Két egyetemtől is kapunk speciális feladatokat: Pannon Egyetem, Széchenyi István Egyetem.

A verseny támogatói ebben az évben is a Gépipari Tudományos Egyesület, a Hungexpo Zrt. és a MAGE.

Ebben az évben a 7. alkalommal rendezzük meg a Techtogether Automotive Hungary versenyt. A koronavírus miatt természetesen mi is fokozott egészségügyi óvatossággal készülünk, hogy minden résztvevő jól érezze magát és biztonságban legyen.

Ha kérdése van a részvétellel kapcsolatban versenyzőként vagy támogatóként, írjon nekünk az [email protected] emailcímre!

Kiemelt Partnereink