Techtogether Ilyen volt a Techtogether 2022 képekben

Ilyen volt a Techtogether 2022 képekben

Pörge Béla | 2022.11.01 16:21

Ilyen volt a Techtogether 2022 képekben

Fotó: Lugosi Péter

Október 18-19. között rendezték meg a Techtogether 2022 kiállítást és konferenciát, mely 23 vállalati kiállítót, több mint 600 látogatót és 13 mérnökhallgatói csapatból közel 400 diákot vonzott.

Hirdetés

Október 18-án és 19-én került megrendezésre a Techtogether 2022 kiállítás és konferencia. Az első napon az autopro.hu és a MAGE közös szervezésében zajlott konferencia a szakkiállítás mellett, míg a második nap a HUMDA Nap keretében tartottak előadásokat. A mérnökhallgatói verseny mindkét nap zajlott a budapesti Bálnában, amin végül a StudentTechLab ELTE csapata diadalmaskodott két BME-s csapat előtt – a verseny részleteiről itt írtunk bővebben.

Fotó: Lugosi Péter

A járműipari szakmai fórumot négy szekciót alkotta, melyekben a járműipari fejlesztésekre, gyártásbeli innovációkra és járműipari HR kihívásokra fókuszáltak, valamint hajtásfejlesztési és gyártási válaszokat kerestek az elszabaduló energiaárakra. A konferenciát két cikkben foglaltuk össze, az első két szekcióról itt, a második kettőről pedig ide kattintva olvashat.

Az alapot most is a kiállítás adta

A Techtogether hagyományainak megfelelően egy, a járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendekre fókuszáló szakkiállítás is megrendezésre került a verseny mellett. A kiállításon 23 vállalat szerepelt az automatizálás, additív gyártás, ipari szoftverfejlesztés és robotika területéről.

A kiállítók között magyar kkv-k és nemzetközi nagyvállalatok hazai egységei egyaránt részt vettek, ezzel kifejezetten széles képet adva a magyar járműipar és a kapcsolódó iparágak legújabb trendjeiről.

Fotó: Lugosi Péter

A kiállításon megjelenő vállalatok sora: AVL Hungary Kft., Bosch Rexroth Kft., Craftunique Kft., Elektro-Optika Kft., Freedee Nyomdai Szolgáltató Művek Kft., Gender Racing Team, Hepenix Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., KUKA CEE GmbH, Kvalix Automatika Kft., Kvint-R Kft., msg Plaut Hungary Kft., NNG Kft., Robot-Service Kft., Rohde & Schwarz-Österreich GmbH, Schaeffler Savaria Kft., SMC Hungary Kft., S&T Consulting Hungary Kft., StartIT Kft., Tequa International Kft., Trenkwalder Recruitment Kft. és Varinex Zrt. A kiállítók között szerepelt a Techtogether mérnökhallgatói verseny fő támogatójaként a HUMDA Zrt. és HUMDA Lab Nonprofit Kft. is.

Az alábbi galériában Lugosi Péter fotói adnak ízelítőt arról, hogy zajlott a Techtogether 2022 kiállítás és konferencia a Bálnában:

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink