Szolgáltatók Új dimenzióba léphetnek a flottakezelők

Új dimenzióba léphetnek a flottakezelők

autopro.hu/Sz.K. | 2019.04.21 05:02

Új dimenzióba léphetnek a flottakezelők

A Valeo autóipari beszállító vállalati flották digitális mobilitási megoldásán dolgozik, immár a Drivy autómegosztóval közösen.

Hirdetés

Az elsősorban flottakezelőket és autókölcsönzőket kiszolgáló Mov' InBlue-t a Valeo és a Capgemini IT-tanácsadó vállalat alapította.

Flottakezelő rendszereket építenek és különböző mobilitási megoldásokon dolgoznak a jobb kihasználtság érdekében, komplett üzleti megoldásokat nyújtva. A francia alapítású, de most már több európai országban is elérhető Drivy kezdetben egyszerű peer-to-peer car sharing szolgáltatásként indult, de ma már flottacégek, bérautó-cégek platformja is.

Múlt hónapban e két kezdeményezés jelentette be, hogy közös hálózatba integrálják megosztott mobilitási megoldásaikat. Ilyen módon a Mov' InBlue segítségével bármilyen, az ide regisztrált flottacég szabad kapacitása láthatóvá válik a Drivy 2 és félmiliós felhasználói tábora számára. A megoldás a járműflották működtetői számára ingyenes. A fejlesztés ugyanakkor platformfüggetlen, bármely okostelefonra készült autómegosztó applikációba integrálható.

Kiemelt Partnereink