Szolgáltatók Tudjon meg mindent a járműipari vállalatokról az autopro.hu cégkatalógusából!

Tudjon meg mindent a járműipari vállalatokról az autopro.hu cégkatalógusából!

Szammer Nikolett | 2021.05.18 08:20

Tudjon meg mindent a járműipari vállalatokról az autopro.hu cégkatalógusából!

Fotó: Pexels

Mostantól regisztráció nélkül, mindenki számára elérhető az autopro.hu cégkatalógusa, melyből termék és technológia alapján kereshet a Magyarországon tevékenykedő jármű-, gép- és műanyagipari vállalatok között!

Hirdetés

Az elmúlt tizenegy év során hatalmas adatbázist épített fel az autopro.hu, melyet most minden járműipar iránt érdeklődő számára regisztrációmentesen elérhetővé tesz. Az elmúlt időszakban több, mint 1100 jármű-, gép- és műanyagipari ágazatban tevékenykedő vállalatot gyűjtöttünk cégkatalógusba, melyek adatait folyamatosan frissítjük. A felületen elsősorban Magyarországon működő vállalatok érhetők el, azonban rendre bővítjük a listát külföldön tevékenykedő cégekkel is.

A cégkatalógusban bemutatjuk a vállalatok legfontosabb üzleti adatait, előző évi alkalmazotti létszámát és elérhetőségeit, mindemellett pedig információt adunk a cég tevékenységéről: a legfontosabb termék és technológiai jellemzőkről. Az érdeklődők kategóriákra bontva is szemezgethetnek a vállalatok között, sőt, cégenként megtudhatják ki-kinek a beszállítója.

Érjen el mindent egy helyen, keresgéljen a Cégkatalógusban már most!

Nem találja vállalatát a cégkatalógusban, de szeretné szerepeltetni? Vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal az [email protected] emailcímen!

Kiemelt Partnereink