Szolgáltatók Szolnoki Gazdasági Fórum – középpontban a jármű- és gépgyártás (x)

Szolnoki Gazdasági Fórum – középpontban a jármű- és gépgyártás (x)

autopro.hu | 2014.09.16 06:34

Szolnoki Gazdasági Fórum – középpontban a jármű- és gépgyártás (x)

2014. október 15-én immáron hatodik alkalommal várja Szolnokra a BI-KA Logisztika Kft. azon vállalatvezetőket és döntéshozókat, akik hiteles forrásból szeretnének értesülni a legfontosabb gazdasági aktualitásokról.

Hirdetés

A Szolnok Megyeháza dísztermében megrendezendő Szolnoki Gazdasági Fórum középpontjában ezúttal a jármű- és gépgyártás gazdaságban betöltött szerepe, a beszállítók kilátásai és a beszállítóvá válás folyamata áll, így a konferencia kiváló alkalmat teremt többek között a vállalati igények és lehetőségek összekapcsolására, valamint a beszállítói kapcsolatok erősítésére.

A rendezvényt követően a vezető járműalkatrész- és gépgyártó vállalatok, – többek között a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Claas Hungária Kft. és a McHale Hungária Kft. – kínálnak lehetőséget B2B workshop keretében egy személyes beszélgetésre, ahol olyan hasznos információkra tehetnek szert a résztvevők, mely nagy előnyt jelenthet a beszállítói programokra történő jelentkezés során.

Amennyiben Ön jármű- vagy gépipari beszállító, mindenképpen látogasson el Szolnokra 2014. október 15-én! Értékes információk, új üzleti kapcsolatok – megfizethető áron! További információ és jelentkezés a honlapon.

Kiemelt Partnereink