Szolgáltatók Segít elsajátítani az autóipari minőségtechnikákat a Tequa

Segít elsajátítani az autóipari minőségtechnikákat a Tequa

autopro.hu/V.M. | 2022.03.21 15:22

Segít elsajátítani az autóipari minőségtechnikákat a Tequa

Fotó: Facebook/tequa.akademia

A Tequa International Kft. az „Autóipari minőségtechnikák (CORE TOOLS – APQP/CP, PPAP, FMEA, SPC/MSA, 8D)” online képzés keretében biztosít lehetőséget az autóipari minőségtechnikákkal való jobb megismerkedésre.

Hirdetés

A termékelőállítási folyamat során alkalmazott korszerű minőségtechnikák lehetőséget adnak az alkalmazóknak a tevékenységek strukturált, szervezett formában történő szakszerű elvégzésére, mely egy költséghatékony, eredmény- és célorientált munkavégzést tehet lehetővé. Ez a szemlélet a mai modern vállalatok sikeres működéséhez elengedhetetlen.

Ha úgy érzi, hogy a szükséges kompetenciák nem állnak rendelkezésre vállalatánál, vagy szükség lenne a meglévő ismeretek frissítésére jöjjön el, vagy küldje el munkatársát a Tequa International Kft. „Autóipari minőségtechnikák” kombinált képzésére, mely tartalmazza a minőségtervezés és szabályozási terv, a termék- és folyamatjóváhagyás (bemintázás), a potenciális hibamód- és hatáselemzés, a statisztikai folyamatszabályozás és mérőrendszer-elemzés, valamint a 8D problémamegoldás témaköröket.

Ha Önnek olyan ismeretekre van szüksége, amelyeket a napi munkájában eredményesen tud alkalmazni, akkor köztünk a helye! Sajátítsa el ezeket az ismereteket nagy vállalati tapasztalattal rendelkező trénereinktől, akik szemléletesen, gyakorlatias megközelítéssel adják át tudásukat és tapasztalataikat Önnek és munkatársainak!

A tanfolyam célja

A résztvevők számára olyan alapismeretek átadása, amelyek napi munkájuk során szilárd alapot gyújtanak a felsorolt technikák gyakorlati alkalmazásához.

Célcsoport

Azoknak a munkatársaknak ajánljuk, akik teljes körű ismereteket kívánnak szerezni az autóipari minőségtechnikák alkalmazására vonatkozóan, akik nem csupán egyes témakörök megismerését tűzték ki célul, hanem meg szeretnék érteni a különböző eszközök/módszerek egymással való kapcsolatát, azok helyét és szerepét a termékelőállítás folyamatában. Ajánljuk azoknak, akik minőségtervezési projektben vesznek részt, akár projektvezetőként vagy tagként, akik bemintázással foglalkoznak, akik tevékenységük során FMEA csoport tagjai, folyamatszabályozással, illetve mérőeszközökkel kapcsolatos képességelemzést végeznek, feladataik közt szerepel a szabályozási tervek elkészítése, valamint a problémamegoldás folyamatában feladatuk van. Várjuk azok jelentkezését is, akik most kezdik, vagy a jövőben tervezik ezekben a tevékenységekben való részvételüket, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a témakörök iránt.

Képzés időtartama: 5 nap - 2022. április 1-4-8-13-14. (naponként 8 óra)

A képzéssel kapcsolatos részletekért látogasson el a Tequa Akadémia weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink