Szolgáltatók Részvételi rekordot dönt az április 13-i Automotive Focikupa

Részvételi rekordot dönt az április 13-i Automotive Focikupa

autopro.hu | 2019.04.08 14:24

Részvételi rekordot dönt az április 13-i Automotive Focikupa

Minőségi kiválóságukkal, a hazai és globális verseny- és a munkaerőpiacon is meghatározó szerepet betöltő, autóipari „TOP listás” cégek képviseltetik magukat az április 13-án megrendezendő IV. Automotive Focikupán, amelyet immár az elektronikai és járműipari szektor legjelentősebb szabadidős sporteseményének is lehet nevezni.

Hirdetés

A XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelep 10 pályáján megrendezendő szabadidős csúcsesemény 60 indulóval részvételi rekordot dönt, és ezzel az első helyre kerül a másfél évtizedes sportszervezői múltra visszatekintő PromoSport Kft. rangsorában.

– Örömmel számolhatok be arról, hogy a nevezési lista tanúsága szerint az autóipar és a kapcsolódó iparágak színe-java képviselteti magát az Ikarus pályán – közölte Szalay Gergő, a házigazda PromoSport Kft ügyvezetője. – A IV. Automotive Focikupa csoportmérkőzései – az ünnepélyes megnyitót követően – reggel 9 órakor kezdődnek el, négy órával később az egyenes kieséses szakaszban pedig a 60-ból már csak 32 csapat versenghet az első helyért. A rendezvény elismertségét bizonyítja, hogy a fővédnöki tisztet Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke, valamint dr. Szabó Tünde az EMMI sportért felelős államtitkára tölti be, akik ezúttal is nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak a színvonalas lebonyolítás feltételeinek megteremtéséhez.

A 60 csapatos mezőny illusztris tagja a címvédőként rajtoló Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. együttese.
A programmal azonos napon, azonos helyszínen rendezik a II. Jövő Mérnökei Foci Kupa eseményt is, melyre 14 egyetem mérnök hallgatóit várjuk.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket az [email protected] e-mail címen várják a szervezők.

Kiemelt Partnereink