Szolgáltatók Már ötvenezer felhasználója van a Mol Limo-nak

Már ötvenezer felhasználója van a Mol Limo-nak

autopro.hu | 2019.09.23 10:00

Már ötvenezer felhasználója van a Mol Limo-nak

Ötvenezer felhasználó, több mint 6 millió megtett kilométer. Ezek a számok fémjelzik a másfél évvel ezelőtt indult Mol Limo autómegosztó szolgáltatást.

Hirdetés

A 450 autóból álló flottában környezettudatos smart EQ fortwo és forfour (két- és négyajtós) autókból, a VW e-Up!-ból, a benzinüzemű kicsi, városi testvéréről, a VW Up!-ból és az újgenerációs Mercedes-Benz A-osztály járművekből áll.

2018 januárjában indult

A Mol autómegosztó szolgáltatása 2018 januárjában indult, és azóta a fővárosi közlekedés szerves részévé vált. Fennállása óta 300-ról 450-re bővült a szolgáltatásban elérhető járművek száma, melyek közül 150 elektromos. A Mol Limo szolgáltatási zónája 60 négyzetkilométerről 78,5 négyzetkilométerre bővült az elmúlt másfél évben. Ráadásul a budapesti autómegosztók közül elsőként a Mol Limo terjesztette ki szolgáltatását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére, máig az egyetlen közvetlen reptéri elérhetőséget nyújtó autómegosztóként.

Több elektromos jármű lesz

„Óriási öröm számunkra, hogy a budapestiek bizalmat szavaztak nekünk. Nem kérdés, hogy a hála sem marad el, hiszen a jövőbeni fejlesztéseinknél is a felhasználóink visszajelzései lebegnek szemünk előtt” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

A Mol a 2030-as stratégiájában kitűzött mobilitási céljaival összhangban indította el autómegosztó szolgáltatását. A vállalat hosszú távú tervei között szerepel, hogy a szolgáltatást kiterjeszti Budapest közigazgatási határáig, és flottájában fokozatosan emeli az elektromos járművek arányát.

Kiemelt Partnereink