Szolgáltatók MAJOSZ-sziget az Automotive Hungary-n

MAJOSZ-sziget az Automotive Hungary-n

Kuthi Áron | 2019.10.08 13:00

MAJOSZ-sziget az Automotive Hungary-n

A Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége évek óta kollektív standdal jelenik meg a Hungexpo területén. Az eddig bemutatkozott cégek, valamint a látogatók pozitív visszajelzései nyomán döntött a szervezet a terület növelése mellett. Az Automotive Hungary-n a MAJOSZ így már egy 160 négyzetméteres kollektív standdal jelentkezik, ahol tizennyolc vállalat mutatkozik be.

Hirdetés

A MAJOSZ-standon való megjelenés a kkv-k számára nagyon előnyös, hiszen tehermentesíti a cégeket a kiállítás megszervezése alól, a közös jelenlét pedig nagyobb láthatóságot biztosít számukra, magyarázta az Autoprónak Nyírő József MAJOSZ-elnök. A standon ugyanakkor nemcsak a kiállítók termékeivel, szolgáltatásaival lehet ismerkedni, hanem a szakmai szervezet tevékenységével is.

A kollektív stand előnye cégünk számára, hogy a több mint 25 éve alapított MAJOSZ égisze alatt állhatunk, ezzel felhívva cégünkre a figyelmet és meggyorsítva, elősegítve a kapcsolatépítés folyamatát. Egy ekkora tapasztalattal rendelkező szövetség és kiterjedt kapcsolatköre nagyban segíti a tevékenységünkre való fókuszálást." - mondta Szintai-Katona Ágnes az IMSYS Mérnöki Szolgáltató Kft. részéről, aki további előnyként fogalmazta meg a költséghatékonyságot és az intelligens helykihasználást, a helytakarékosságot. Az IMSYS számára - lévén környezetvédelmi szolgáltató cég - ez a szempont kiemelt fontosságú volt a döntés meghozatalában.

Nemzetközi kapcsolati hálóhoz lehet jutni

Szintai-Katona Ágnes hozzátette, a kapcsolatépítés mellett új cégek megismerését várja a kiállítástól, valamint a nemzetközi szintű fejlesztés lehetőségét, és a legújabb technológiákkal, módszerekkel, újdonságokkal való találkozás lehetőségét.

A MAJOSZ kollektív standja korábbi kiállításokon is bemutatta, hogy pezsgő életet, jó látogatottságot tud biztosítani a kiállítórész kiemelt részén. Ezáltal a mi cégünkre is nagyobb figyelem irányulhat, mint egy önálló stand esetén" - vélekedett Jakab László, a MAJOSZ-stand kiállítói között újfent jelen lévő OMTLAB Optimized Mobile Technologies Jakab László ügyvezetője. Az üzletember új partneri együttműködéseket, új lead-eket vár az Automotive Hungary-n való megjelenéstől, illetve a SUNSTONE márkanév és általában a beltéri pozicionálás alapú szolgáltatások megismertetését az eddig még meg nem szólított potenciális ügyfelekkel.

Látni és látszani

A kollektív stand által biztosított jobb láthatóság, a MAJOSZ-brand alatt való megjelenés megtérülését számokban nem lehet igazán kifejezni, de kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke gyarapításához nagyszerű alkalom, mondta Jankovics Roland, a Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. kereskedelmi vezetője.

Eddig minden évben megjelentünk kiállítóként az Automotive Hungary kiállításon. Nálunk ez már hagyománnyá vált. Célunk a láthatóság, és a kommunikáció a partnerek között. Úgy hiszem, ez az alapja az üzleti kapcsolatoknak. Később látjuk meg, hogy mi fejlődik ki belőlük."

Hámornik István, az ELAS Kft.ügyvezetője nagyon tömören fogalmazta meg, miért előnyös a közös kiállítási lehetőség: „Gazdaságosabb, a megjelenés egységesebb, a MAJOSZ design a láthatóságot még nagyobbá teszi, így többen megtalálnak. Megjelenésünkkel erősítjük aktivitásunkat, pozíciónkat a piacon."

Volvo beszállítói nap a MAJOSZ rendezésében

Az Automotive Hungary első napján kerül sor a Volvo beszálítói napra a MAJOSZ és a stockholmi magyar nagykövetség közös szervezésében. Svéd üzleti küldöttség érkezik a kiállításra, hogy az előzetesen jelentkezett és megszűrt magyar beszállítói cégek vezetőivel találkozhassanak. Ez közel két tucat hazai céget jelent.

A MAJOSZ kollektív standon kiállító cégek:

BD-Expo Kft.
BMW Group/Hungary
CCL Design Magyarország Kft.
EBZ Ungarn Kft.
ELAS Elektronikus Alkalmazástechnikai Szervíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
eCon Trading Kft.
euJOBS
FTE Hungary Kft.
graphIT Kft.
IMSYS Mérnöki Szolgáltató Kft Mattor Automatika Kft.
Karsai Holding
K & K 95 Alkatrészgyártó és Kereskedelmi Kft.
MAPI Zrt
OMTLAB Kutató Fejlesztő Kft.
PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft.
TELOG Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ZORGE Hungary Kft.

Kiemelt Partnereink