Szolgáltatók Magyarországon is elindult a Hankook Masters Program

Magyarországon is elindult a Hankook Masters Program

autopro.hu | 2015.07.03 06:16

Magyarországon is elindult a Hankook Masters Program

Baján, 735 m² alapterületen kezdte meg működését az első magyarországi Hankook Masters partner, a Ma-Vi Gumiszerviz Kft. A programot azzal a céllal hívta életre a vállalat, hogy a megcélzott régiókban kapcsolatot építsen ki stratégiai helyeken lévő, prémium kiskereskedelmi egységekkel, valamint következetes és kiemelkedő márkatámogatást nyújtson számukra. Európán kívül a világ más tájain is folyamatosan terjeszkedik a program.

Hirdetés

– A bajai Ma-Vi Gumiszerviz Kft. – egy Európai Uniós pályázat elnyerésének köszönhetően – 2012-ben kezdte meg az új műhely tervezését, amely jelenleg 4 személy- és 2 teherautó beállóval rendelkezik, és gumiabroncs javítással, futómű beállítással és abroncsértékesítéssel foglalkozik. Nagyon boldogok vagyunk, hogy beléphettünk a programba, hiszen ez 25 évnyi kemény munka után egy igen nagy mérföldkő, illetve elismerés a számunkra – mondta el Majoros Ferenc, a Ma-Vi Gumiszerviz Kft. tulajdonosa.

– Az első magyarországi Hankook Masters partner üzlet jól illeszkedik a Hankook azon törekvéseihez, hogy növelje jelenlétét a prémium kategóriában. A Ma-Vi Gumiszerviz Kft. az egyik legelső partnerünk, 2007 óta dolgozunk együtt, ezzel a programmal pedig most stratégiai szintre emeltük az együttműködést – mondta el Lee Byoung Ryong, a Hankook Tire Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hankook a bajai egység mellett folyamatosan bővíteni kívánja magyarországi Hankook Masters programját.

Kiemelt Partnereink