Szolgáltatók Közel egymillió forinttal támogatja a MEWA a a budakeszi önkéntes tűzoltókat

Közel egymillió forinttal támogatja a MEWA a a budakeszi önkéntes tűzoltókat

MEWA | 2018.06.25 11:03

Közel egymillió forinttal támogatja a MEWA a a budakeszi önkéntes tűzoltókat

A MEWA textilszolgáltató vállalat 930 ezer forint értékű adománnyal támogatja a budakeszi önkéntes tűzoltókat. Horváth László, MEWA magyarországi cégének ügyvezetője Budakeszin, a vállalat székhelyén a tűzoltók és a dolgozók képviselői előtt nyújtotta át a támogatást jelképező csekket Hidas Mátyásnak, a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökének.

Hirdetés

Az összeg az önkéntes tevékenység folyó költségeinek fedezését szolgálja.

– Budakeszi közössége tagjának tekintjük magunkat, és nemcsak azzal, hogy munkahelyeket teremtünk és adót fizetünk, hanem abban az értelemben is, hogy szeretnénk támogatni a közösségi célú tevékenységeket – emelte ki Horváth László ügyvezető.

– Köszönjük a MEWA-nak a támogatást, hiszen a községben letelepedett vállalatok adományai elengedhetetlenek tevékenységünk fenntartásához – mondta Hidas Mátyás a csekk átadásakor.

Az önkéntes tűzoltók egyesületét 2015 áprilisában alapították. Járműveikkel és szakmai tudásukkal tűzoltási és egyéb mentési akciókban vesznek részt, ami hozzájárul a község biztonságának növeléséhez. Ezen kívül képzési és megelőzési feladatokat is ellátnak.

A magyar MEWA vállalat központja tíz éve van Budakeszin. A cég legfontosabb tevékenysége a teljes körű ipari törlőkendő-szolgáltatás, amelyhez a törlőkendőket egész Magyarország területére Budakesziről szállítják ki. Nemzetközi nagyvállalatként a MEWA nagybetűkkel írja a társadalmi felelősségvállalás témáját: minden MEWA üzem egyidejűleg a szomszédokból, dolgozókból és családjaikból álló helyi közösség része. A vállalat regionális elkötelezettségén keresztül tesz eleget társadalmi felelősségvállalási feladatainak.

Kiemelt Partnereink