Szolgáltatók Ipar 4.0-s projektet visz a MAJOSZ korábbi főtitkára

Ipar 4.0-s projektet visz a MAJOSZ korábbi főtitkára

autopro.hu/P.M. | 2019.05.31 12:51

Ipar 4.0-s projektet visz a MAJOSZ korábbi főtitkára

Fieszl Zsuzsa lett az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt vezetője. Az elmúlt években a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) ügyvezető főtitkáraként dolgozott.

Hirdetés

Az ipar4.0.hu oldal azt írja, az elmúlt években a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének ügyvezető főtitkáraként sok olyan projekt kialakításában és megvalósításában vett részt, amely ipar 4.0-fejlesztésekhez és az ehhez a szemléletformáláshoz köthető.

Fieszl Zsuzsa azt közölte, az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt a termelő-gyártó kkv-szegmens azon szereplőit célozza meg elsősorban, akik készek arra, hogy fejlődjenek, 21. századi technológiák felhasználásával a hazai ipar meghatározó szereplői legyenek, és ez alapján ne csak versenyképesekké váljanak, hanem olyan növekedési pályára álljanak, ami akár nemzetközileg is elismert szereplővé teheti őket.

– A konkrét feladatom jelenleg az, hogy a projekt a tervezett és elvárt eredményekkel záruljon, és ezzel sok olyan hazai vállalkozásnak segítsünk a fejlődésben, akik proaktívan dolgoznak a jövőnk alakításán.

A MAJOSZ-nál Balogh Bertalan vette át a helyét.

Kiemelt Partnereink