Szolgáltatók Íme a megoldás, ha nem jutottunk el a frankfurti autókiállításra

Íme a megoldás, ha nem jutottunk el a frankfurti autókiállításra

Kuthi Áron | 2019.10.02 04:59

Íme a megoldás, ha nem jutottunk el a frankfurti autókiállításra

Október 3. és 6. között, csütörtöktől vasárnapig zajlik a nyitrai Autosalon, ahol harminc autómárka mutatkozik be. Olyan gyártók is bemutatják újdonságaikat, amelyek Frankfurtban nem voltak jelen.

Hirdetés

A gyártók igyekeznek okosan költeni a reklámbüdzséjüket, és mindig akad pár márka, amely kihagyja a legnagyobb, és így legdrágább autókiállításokat. Így tett idén a Frankfurti Autószalon esetében a Mazda, a Mitsubishi és a Peugeot is, ám ezek a gyártók viszont - nyilván anyagi megfontolásból - eljönnek a sokkal olcsóbb kiállítási lehetőséget nyújtó nyitrai Autosalonra. Ezt a kiállítást már több mint két évtizede rendezik ebben a városban, hagyományosan mindig októberben, így a közönség jól tudja, hogy ilyenkor rengeteg programra számíthat.

Ez idén sem lesz másképp, tuning show, oldtimer találkozó is lesz, és tűzoltókocsik is kitelepülnek, bővítve a programkínálatot. Az Autosalonon harminc márka mutatkozik be, jön a Mercedes, amely a hétüléses verzióban is rendelhető GLB luxus SUV-t mutatja be. A Skoda a Kamiq-ot, az Opel a legújabb nagyterűjét, a Zafira Life MPV-t. De jön az idei Land Rover Defender is, amelynek nemrég Frankfurtban volt a debütálása.

A nyugat-szlovákiai várost Komáromból egy órányi autózással érhetjük el. Az autómustra tökéletes hétvégi program, de érdemes nagyon korán indulni, mert az esemény évről évre rendkívül nagy forgalmat generál a környéken. Az Agrokomplex nevű expóterület ráadásul a város közepétől nem esik messze, számítani kell a sűrű forgalomra, a parkolás pedig mindig probléma. A belépő hat euró, és a parkolásért pedig öt eurót kell fizetni.

Kiemelt Partnereink