Szolgáltatók Idén csak online térben valósul meg az Ipar Napjai szakkiállítás

Idén csak online térben valósul meg az Ipar Napjai szakkiállítás

autopro.hu | 2021.05.04 10:49

Idén csak online térben valósul meg az Ipar Napjai szakkiállítás

Fotó: Hungexpo

A Hungexpo – szem előtt tartva a kiállítók véleményét - az üzleti rendezvények megtartásával kapcsolatos bizonytalanság és a felkészülési idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy az idei Ipar Napjai kiállítást fizikailag nem, kizárólag a virtuális térben rendezi meg.

Ganczer Gábor, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy „bár nagyon vártuk a személyes találkozást kiállítóinkkal és látogatóinkkal, a jelenlegi helyzetben kénytelenek voltunk a digitális megvalósítás mellett dönteni. A Hungexpo folyamatosan figyelemmel kíséri az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel összefüggő szabályozást és kormányzati nyilatkozatokat, ugyanakkor a színvonalas kiállítás megszervezéshez és a szakmai programok összeállításához hiányzik a kiszámítható környezet. A rendezvényszervezéshez tervezhetőségre van szükség, hiszen egy komplex rendezvényprogram összeállítása, meghirdetése nem kivitelezhető enélkül.”

A virtuális Ipar Napjai kiállítást június 15-18. között, míg a 15. Mach-Tech szakkiállítást jövő májusban már fizikailag rendezi meg a Hungexpo Zrt.

Az üzletkötés nem állhat le, csak a személyes találkozóhely helyett a digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online kapcsolatot biztosít a kiállítók és a látogatók számára. A platform az idei AGROmashEXPO alkalmával már jól vizsgázott és a júniusi kiállításokon is ingyenesen várja a látogatókat.

A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Kiemelt Partnereink