Szolgáltatók Gépgyártás 4.0 szakmai napot tart az S&T

Gépgyártás 4.0 szakmai napot tart az S&T

MTI | 2021.05.17 12:22

Gépgyártás 4.0 szakmai napot tart az S&T

Fotó: S&T

Szakmai nappal készül az S&T 2021. május 27-én, melyen ipari digitalizációs megoldásokat mutat be a vállalat gépgyártók és integrátorok számára. A rendezvényen a CAD, CAM, PLM, végeselemes szimulációs, gyár- és robotszimulációs, IoT, AR, valamint ERP megoldásaik gépipari alkalmazási lehetőségeit ismerhetik meg a résztvevők.

Az S&T szakértő csapata átfogó megoldást biztosít a gépgyártók és integrátorok számára. A vállalat alkalmazásait olyan cégek használják Magyarországon, mint a 77 Elektronika, az Alprosys, a Blauform, az ELME, a Semilab vagy a TIPA.

Az egész napos online rendezvényen a CAD, CAM, PLM, végeselemes szimulációs, gyár- és robotszimulációs, IoT, AR, valamint ERP megoldásaik gépipari alkalmazási lehetőségeit mutatják be.

Ismerje meg, hogy milyen kitörési lehetőségeket biztosít a gépgyártók, rendszerintegrátorok számára az ipari digitalizáció!

További információkért a programmal és regisztrációval kapcsolatban, kattintson az alábbi linkre vagy írjon az S&T munkatársainak az [email protected] emailcímre! Vegyen részt az S&T Gépgyártás 4.0 szakmai napján május 27-én!

Kiemelt Partnereink