Szolgáltatók Felvásárolják az AutSoft szoftverfejlesztő céget

Felvásárolják az AutSoft szoftverfejlesztő céget

autopro.hu | 2022.05.19 12:18

Felvásárolják az AutSoft szoftverfejlesztő céget

Fotó: Facebook/autsoftltd

Az AutSoft és a Zenitech, angol székhelyű technológiai vállalat, szándéknyilatkozatot írt alá az AutSoft felvásárlásáról. A Zenitech-kel kötött megállapodás kiváló lehetőség az AutSoft számára: biztosítja a vállalat sikeres jövőjét és erősíti vezető szerepét a fejlesztés és az innováció területén egyaránt, ugyanakkor új lehetőséget nyit a vállalat tudásának kamatoztatására a globális piacon is. Továbbra is az AutSoft kiemelt célja, hogy infrastruktúrájukat megerősítve, egyedülálló szakértelmükkel támogassák partnereiket a digitalizáció útján.

Hirdetés

Az AutSofthoz hasonlóan a Zenitech is megkülönböztetett figyelemmel fordul partnerei felé, és kiemelten büszke hosszú távú ügyfélkapcsolataira, így a fókuszban továbbra is a partnereknek szállított magas szintű megoldások kivitelezése áll. A közel 400 főt foglalkoztató Zenitech egy gyorsan fejlődő technológiai vállalat, amelynek központja az Egyesült Királyságban, Londonban található, emellett négy további országban is jelen van Európában. A megállapodás a Zenitech stratégiájának részeként a magyar piac iránti elköteleződését erősíti.

Közös fejlődés

Az AutSoft hisz abban, hogy a Zenitech-kel egy nagyon erős csapatot fog alkotni a technológiai piac professzionális és innovatív szereplőjeként. A csapat küldetése bemutatni a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket partnereik számára, akik ezáltal kimagasló termékeket és szolgáltatásokat tudnak kialakítani. Ehhez kulcsfontosságú a folyamatos tanulás és fejlődés biztosítása a kollégák részére. A Zenitech csapatával közösen tovább erősíti szakmai hírnevét az IT szektorban az AutSoft, valamint biztosítani tudja a folyamatos fejlődést és az új technológiák bevezetését munkatársai számára.

A megállapodással egyidőben Cseresnyés Dóra vezérigazgató távozik az AutSoft éléről. Az egyezség végleges kormányzati jóváhagyásáig Fauszt Gábor értékesítési igazgató tölti be az ideiglenes vezérigazgatói pozíciót.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink