Szolgáltatók CMS rendszert vezetett be a Gefco

CMS rendszert vezetett be a Gefco

autopro.hu | 2013.11.12 07:36

CMS rendszert vezetett be a Gefco

A Gefco beszerzési részlegének munkáját mostantól a CMS (Carrier Management System) rendszer segíti, amely megkönnyíti az alvállalkozók kezelését, valamint lehetővé teszi online tenderek közzétételét holland aukciók formájában.

Hirdetés

A csoport minden európai leányvállalatánál bevezetett rendszer célja az, hogy megkönnyítse és strukturáltabbá tegye a Gefco beszerzési részlegeinek munkáját. A CMS több nyelven is elérhető, így lehetővé teszi a beszállítók számára, hogy bejelentkezzenek a Gefco referencia adatbázisába, és részt vegyenek a kiírt pályázatokon.

A platformhoz tartozó adatbázis minden olyan adatot tartalmaz a szállítókkal kapcsolatban, amely az adott feladat szempontjából ideális alvállalkozók kiválasztásához szükséges.

A több mint 8000 szállító adatait tartalmazó adatbázis átláthatóbbá teszi az érintett felek közötti kommunikációt, és megkönnyíti a cég számára az alvállalkozók kezelését.

A rendszer segítségével nem csak az határozható meg, hogy melyik beszállító kínálja a legjobb árat, hanem az is, hogy melyik nyújtja a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

A CMS-nek köszönhetően hatékonyabban irányítható a beszerzési folyamat, a beszerzéssel foglalkozó munkatársak pedig az átfogó adatbanknak köszönhetően információkat kapnak a partnerek szolgáltatásainak minőségéről.

Kiemelt Partnereink