Szolgáltatók Az MTM-Alaprendszer megismerésére nyílik lehetőség

Az MTM-Alaprendszer megismerésére nyílik lehetőség

autopro.hu | 2024.04.04 10:19

Az MTM-Alaprendszer megismerésére nyílik lehetőség

Fotó: Pixabay

A termelékenység fokozásához és a munkavégzés megkönnyítéséhez nyújt segítséget az MTM Hungária Egyesület novemberre szervezett „MTM-1 Alap” képzése, amire szakemberek széles körét várják.

Az Amerikai Egyesült Államokban kifejlesztett MTM (Methods-Time Measurement) módszer a kézi munkafolyamatok optimalizálását, a munkahelyek és munkaeszközök optimális kialakítását szolgálja. Segítségével a gyakran ismétlődő ciklusok esetén jelentős termelékenységnövekedés érhető el, a munkavégzés megkönnyítésével egyidejűleg.

Célcsoport

Szakemberek és vezetők az Industrial Engineering, a folyamatmenedzsment, a tervezés, időgazdálkodás, gyártástervezés és gyártásirányítás, termék- és üzemeszköz-konstrukció területéről, gyártást folytató vállalkozók.

A képzés célja

Az MTM-Alaprendszer (MTM-1) eljárás elméleti alapjainak megismerése, munkahelyek és -folyamatok kialakítási tartalékainak felismerése. Kiindulási feltétele a következő képzéseknek: MTM-1, MTM-2, MTM-SD, MTM-UAS, MTM-MEK, C-Werte, MTM-HWD.

Időpont: 2024.04.08. - (Hétfő egész nap)

Helyszín: MTM Hungária Egyesület Csengery u. 78. I/9 Kapucsengő: 9 Budapest, 1067 Magyarország

A képzéssel kapcsolatos további részletekért látogasson el az MTM oldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink