Szolgáltatók Akár 255 ezer forintért kiállíthatnak a MAJOSZ-tagok az Automotive Hungaryn

Akár 255 ezer forintért kiállíthatnak a MAJOSZ-tagok az Automotive Hungaryn

Kuthi Áron | 2019.06.18 05:00

Akár 255 ezer forintért kiállíthatnak a MAJOSZ-tagok az Automotive Hungaryn

Az idei évben egyedülálló társkiállítói lehetőséget biztosít tagjainak a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége. A MAJOSZ kedvezményes standbérlési lehetőséget nyújt a szakmai szövetség tagjainak az október 16-18. között a Hungexpo területén sorra kerülő Automotive Hungary autóipari szakkiállításon.

Hirdetés

A MAJOSZ-városnegyedben egységes a városkép, de egyedi a dizájn, ám a legnagyobb előnye a szövetséggel együtt való megjelenésnek az, hogy akár 4 négyzetméteren, azaz 255 ezer forint ellenében is be lehet mutatkozni, míg a Hungexpo által ajánlott legkisebb stand 9 négyzetméteres.

A szakmai szövetség a májusi Ipar Napjai-Mach-Tech szakkiállításon felépített társkiállítói stand sikeréből kiindulva döntött az őszi ismétlés mellett. Májusban négy vállalat, az eCon Engineering Kft., az eCon Trading Kft., az SGS Hungária Kft. és a Mattor Automatika Kft. állított ki a MAJOSZ által biztosított standon. Az itt megismert és nagy népszerűséget szerzett MAJOSZ-bár természetesen újra a stand része lesz.

Kiemelt Partnereink