Szolgáltatók A Goodyear nyári gumiabroncsaival élmény a vezetés!

A Goodyear nyári gumiabroncsaival élmény a vezetés!

Szammer Nikolett | 2021.04.21 09:19

A Goodyear nyári gumiabroncsaival élmény a vezetés!

Fotó: Pixabay

A Goodyear nyári abroncsai 7°C-os és magasabb hőmérsékletre, illetve időjárási viszonyokra lettek kialakítva. A nyári gumiabroncsok téli körülmények között történő használata veszélyes és károsíthatja az abroncsokat, ezért fontos, hogy mindig évszaknak megfelelő gumiabroncsot helyezzünk fel autónkra. A Goodyear személyautókra, SUV-ra és kisteherautókra gyárt gumikat, alábbi cikkünkben két népszerű személyautóra szánt gumiabroncsot mutatunk be.

Hirdetés

EfficientGrip Performance 2: több kilométer, kivételes futásteljesítmény

A szokásosnál 50 százalékkal több kilométer megtételére vagyunk képesek ezzel a nyári gumival. A korábbi EfficientGrip Performance típussal összehasonlítva és Volkswagen Golf 7-es autót használva a belső teszt alapján, amelyet Franciaországban és Luxemburgban végeztek.

Az úgynevezett SoundComfort technológiának köszönhetően sokkal csendesebb és kényelmesebb vezetést kínál a jármű belső zajszintjének akár 50 százalékos csökkentésével. Az innovatív RunOnFlat technológia pedig lehetővé teszi, hogy defektes gumiabronccsal még legfeljebb 80 kilométer/órás sebességgel haladhatunk tovább, így nem kell az út mellett kereket cserélni, és csökken a durrdefekt kockázata is.

A keréktárcsa-védelemmel kialakított gumiabronccsal a keréktárcsa nagyobb védelmet kap, ha járdaszegélynek ütközünk a közlekedés során.

Miért célszerű ezt a gumiabroncsot választani?

  • Mileage Plus technology: A futófelület nagyfokú rugalmassága miatt kevesebb a törés a durva útviszonyok között (és széles hőmérséklet-tartományban),
  • Wet Braking Technology: A kevésbé merev keverék hozzájárul a blokkhajlításhoz és a vízkivezetéshez. A hosszabb és megnövelt számú tapadóél elősegíti a vízelvezetést,
  • Dry Stability Plus Technology: A nagyobb bordák a futófelület közepén erősebb merevséget biztosítanak.

Eagle F1 Asymmetric 3

Az új, nagyteljesítményű gumiabroncs, amely rövidebb fékutat biztosít nedves és száraz utakon, így az autó vezetője uralhatja a helyzetet, valamint élvezheti az utazást. Erre a nyári gumiabroncsra a következők jellemzők:

  • Rövidebb fékút nedves és száraz útfelületen,
  • Megnövelt tapadás a jobb vezethetőség és irányíthatóság érdekében,
  • A vezető autógyártók választása,
  • Defekttűrő gumiabroncs.

Az Eagle F1 Asymmetric 3 nyári gumiabroncs mellett számos érv szól.

Rövidebb fékút nedves és száraz útfelületen

Az Active Braking Technology (aktív fékezési technológia) eljárásnak köszönhetően fékezéskor nagyobb az érintkező felület és a tapadás. Az útfelülettel való megnövelt érintkezés rövidebb fékutat eredményez nedves és száraz utakon.

Tapadás a fékezés és kormányozhatóság érdekében

Az Eagle F1 Asymemtric 3 gumiabroncsban használt új Grip Booster (tapadásjavító) összetevő ragasztógyantát tartalmaz a felülettel való érintkezés javítása céljából. Ez jobb tapadást biztosít a nedves és száraz útszakaszokon történő fékezéshez és kormányzáshoz

Kormányozhatóság és tartósság

Az új megerősített felépítési technológia erősebb, könnyű súlyú felépítést nyújt, amely javítja a kormányozhatóságot, a kanyarodási teljesítményt, a kopást és nem elhanyagolandó szempont az üzemanyag-hatékonyság sem.

A sikeresség és a jobb teljesítmény érdekében a Goodyear a vezető autógyártókkal működik együtt – többek közt a Porsche-val, Forddal, Mercedes Benzzel, Audival vagy a Volkswagennel. Egy jó gumihoz népszerű autómárka is szükséges, hogy a járműtulajdonos hosszabb távon és eredményesen tudja kihasználni a korábban említett gumi típusok előnyeit, így a vezetés páratlan élmény lehet.

A gumiabroncsakciok.hu szakértői szerint, azonban továbbra is érdemes odafigyelni a közlekedési szabályok és előírások betartására, mert egy esetleges baleset bekövetkezésekor nem magyarázkodhatunk azzal, hogy a gumik jól tapadtak, de az út volt rossz. Körültekintően és figyelmesen kell közlekedni. Ha pedig meg akarunk bizonyosodni arról, hogy mit bírnak a gumijaink, akkor látogassunk el egy tanpályára, ahol szakember segítségével tesztelhetjük a Goodyear gumiabroncsokat.

Kiemelt Partnereink