Logisztika arculee AMR autonóm mobil robot a Jungheinrichtől

arculee AMR autonóm mobil robot a Jungheinrichtől

autopro.hu | 2023.06.06 11:46

arculee AMR autonóm mobil robot a Jungheinrichtől

Fotó: Pörge Béla

Az autonóm mobil robotok (AMR) szabadon navigálnak egy meghatározott területen, elkerülve az akadályokat és a hordozóeszköz (például raklap) felvétele során annak helyzete és kiterjedése alapján tájékozódnak. Növelje raktáránák dinamikáját a Jungheinrich sokoldalú arculee AMR robotjával!

Hirdetés

A Jungheinrich Hungária Kft. kínálatában megtalálható arculee AMR-k harminc százalékos növekedést hoznak a földfelszíni szállítás termelékenységében, és akár 25 százalékkal kevesebb a helyigényük az áru-az-emberhez elvű komissiózással az ember-az-áruhoz elvhez képest.

Az ilyen robotokba történő befektetés megtérülése kevesebb, mint két év.

Hol alkalmazhatók az autonóm mobil robotok?

Az AMR-k számos területen használhatók: az egyik legalapvetőbb feladatuk a talajszinten történő szállítás: a raklapok, árucikkek és kis alkatrészek gyors, rugalmas szállítása A pontból B pontba. Emellett a hordozóeszközök (például raklapok) automatikus felvétele vagy lehelyezése is rájuk bízható.

Az „áru-az-emberhez” komissiózás területén az egyedi rendelések előkészítése és szállítása a komissiózó állomáshoz, valamint az áru hordozóeszközök - például gördíthető állványok, asztalokra helyezett dobozok – mozgatása is megoldható velük.

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink