HR Ablak Új vezetőt nevezett ki a Benteler

Új vezetőt nevezett ki a Benteler

autopro.hu/P.B. | 2022.08.11 15:23

Új vezetőt nevezett ki a Benteler

Tobias Braun, a Benteler szeptember 1-jén hivatalba lépő pénzügyi igazgatója. | Fotó: Benteler

A Benteler International AG Felügyelő Bizottsága Dr. Tobias Braunt, a Benteler Steel/Tube GmbH ügyvezető- és pénzügyi igazgatóját nevezte ki a Benteler Csoport új pénzügyi igazgatójának.

Hirdetés

2022. szeptember 1-jétől Tobias Braun továbbra is marad a Benteler Steel/Tube ügyvezető- és pénzügyi igazgatója, azonban e dátumtól kezdve a teljes Benteler Csoport pénzügyi igazgatói pozícióját is ő tölti be. Frank Jehle két sikeres év után adja át a posztját és 2022. augusztus 31-én távozik a cégtől.

Ralf Göttel, a Benteler Csoport vezérigazgatója szerint Tobias Braunnal egy tapasztalt vezető veszi át a vállalat egyik fontos posztját. „Az elmúlt négy évben Tobias sikeresen végrehajtotta az Steel/Tube Divízió átalakítását, és ezzel jelentős mértékben hozzájárult a Benteler Csoport átfogó átalakulási stratégiájához.”

Ralf Göttel az igazgatóság nevében köszönetet mondott Frank Jehle leköszönő pénzügyi igazgatónak, aki szerinte hozzájárult a csoport hosszú távú stabilizálásához, és kulcsszerepet játszott az átalakulás operatív végrehajtásában – áll a Benteler közleményében.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink