HR Ablak Új vezető került a BMW Group Magyarország élére

Új vezető került a BMW Group Magyarország élére

autopro.hu/P.B. | 2022.04.28 11:16

Új vezető került a BMW Group Magyarország élére

Fotó: BMW Group Magyarország

Az eddig értékesítési vezetőként a cégnél dolgozó Gombos Zoltánt nevezték ki a BMW Group Magyarország új ügyvezető igazgatójának. Az értékesítési vezetői feladatokat Mester András veszi át május 1-től.

Hirdetés

2022. május 1-jével a 44 éves Gombos Zoltánt nevezték ki a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatójának, aki a Prágába távozó Maciej Galanttól veszi át a feladatokat. A gépészmérnök végzettségű Gombos Zoltán több mint húsz éve dolgozik az autóiparban, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban csatlakozott alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi vezetőként, majd 2018-tól mostanáig a vállalat értékesítési vezetőjeként tevékenykedett.

Az elmúlt négy évben a BMW magyarországi értékesítése jelentősen fejlődött, a bajor márka a prémium szegmens hazai térnyerésében, illetve az elektromobilitás hazai elterjesztésében is kiváltképp sikeres szerepet játszott.

Új értékesítési vezető

Az értékesítési vezetői feladatokat Gombos Zoltántól a 41 éves Mester András veszi át, aki ugyancsak széles iparági tapasztalattal rendelkezik. Közel 20 éves szakmai pályafutása során különböző értékesítés, marketing és hálózat, illetve üzletfejlesztési területen dolgozott a General Motors különböző márkái, később az Opel, valamint a Nissan márkaképviseleteknél.

A marketing közgazdász végzettségű szakember 2018 nyarán csatlakozott a BMW Group Magyarországhoz, ahol előbb értékesítési területi vezetőként, majd 2019 tavaszától a mostani váltásig commercial operations menedzserként tevékenykedett sikeresen a számos kihívással teli piaci környezetben.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink