HR Ablak Komoly bónuszt kapnak a Daimler dolgozói

Komoly bónuszt kapnak a Daimler dolgozói

autopro.hu/P.B. | 2021.12.17 06:20

Komoly bónuszt kapnak a Daimler dolgozói

Fotó: Daimler Global Media Site

Rekordösszegű, hatezer eurós karácsonyi bónuszt kapnak a Daimler kollektív szerződéssel alkalmazott németországi dolgozói az idei évben. Az összeget a jövő évi februári fizetésükkel kapják meg az érintettek.

Hirdetés

Sabine Kohlenisen HR igazgató és az üzemi tanács elnöke, Ergun Lümali jelentették be az érintettek számára igencsak kedvező hírt. Kohlisen kiemelte, hogy a Daimler rendkívüli fejlődése csapatmunka eredménye, ezért adnak ekkora bónuszt a dolgozóknak.

A Daimler AG és a Mercedes-Benz AG általános üzemi tanácsának vezetője, Lümali hozzátette, hogy a bónusz megfelelő jelzés volt a koronavírussal terhelt újabb viharos év, a félvezetők válsága, az ebből fakadó rövid munkaidő és a sokak számára állandó home office után.

A Daimler Truck dolgozói is megkapják a juttatást

Az anyacégből nemrégiben kivált Daimler Truck mintegy 25 ezer munkavállalója Németországban ugyanazt a bónuszt kapja, mint az autórészlegen dolgozó kollégáik.

Jürgen Hartwig, a Daimler Truck igazgatótanácsának emberi erőforrásokért felelős tagja elmondta, hogy a kiválás sikeres volt még a globális világjárvány közepette is, ami nagyrészt az alkalmazottak erőfeszítéseinek köszönhető – írja az Automobilwoche.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink