Gyártósor Ügyes és kompakt a Kuka KR Scara robot

Ügyes és kompakt a Kuka KR Scara robot

autopro.hu | 2022.04.27 15:18

Ügyes és kompakt a Kuka KR Scara robot

Fotó: Kuka AG

Ipari feladatok tárházával birkózik meg a német gyártó kis robotja.

Hirdetés

Erős, gyors, hatékony. Legyen szó kisalkatrészek szereléséről, anyagmozgatásról vagy ellenőrzésről, az új, ultrakompakt KR SCARA robotok kiemelkedő hatékonyságot és gazdaságosságot biztosítanak. Integrált tápellátások segítik szinte bármilyen feladat azonnali (out of the box) megoldását.

Az alábbi területeken alkalmazható:

  • Pick&Place
  • mérés
  • raklapozás
  • szerelés
  • festés/ragasztás

További információkért látogasson el a KUKA Hungária Kft. oldalára!

A német Kuka egy ipari automatizációval foglalkozó nemzetközi vállalcsoport, mely megközelítőleg 2,6 milliárd euró nagyságú forgalmat bonyolít le évente és napjainkban már majdnem 14.000 munkavállalóval rendelkezik. A Kuka ügyfeleinek a robotcelláktól kezdve, egészen a teljesen automata berendezésekig – illetve azok hálózatba kapcsolásával együtt – mindent egy kézből kínál, olyan piacokon, mint az autógyártás, elektronikai ipar, fém- és műanyaggyártás, fogyasztási termékek, e-kereskedelem/kiskereskedelem és egészségügy.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink