Gyártósor Találkozzon a Hexagon újdonságaival az Ipar Napjain!

Találkozzon a Hexagon újdonságaival az Ipar Napjain!

autopro.hu | 2022.04.25 06:18

Találkozzon a Hexagon újdonságaival az Ipar Napjain!

Fotó: Hexagon

Kétéves szünet után a Hexagon Manufacturing Intelligence idén újra várja a tisztelt érdeklődőket a Hungexpo Zrt. által megrendezésre kerülő közös Ipar Napjai - Mach-Tech – Automotive Hungary szakkiállításon. Keressék a Hexagon Manufacturing Intelligence-t az „E” pavilon 206-os standján!

Hirdetés

A kiállításon megtekinthetnek néhányat a vállalat legfejlettebb technológián alapuló koordináta mérőgépei közül, megismerhetik a Hexagon által kínált, 3D méréshez, gyártáshoz, illetve gyártmánytervezéshez szükséges szoftvereket, konzultálhatnak a cég szakembereivel.

Fotó: Hexagon

Válassza ki a Hexagon szakértőivel együtt a vállalkozása számára legmegfelelőbb méréstechnikai megoldást, hogy még okosabban mérhessenek és még intelligensebben gyárthassanak.

Helyszín: Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, X. kerület, Albertirsai út 10.

Látogasson el 2022. május 10-13. között a Hungexpo-ra és keresse fel a Hexagon Manufacturing Intelligence „E” pavilonban található 206-os standját!

www.hexagonMI.com

email: [email protected]

Érdekesnek találta ezt a cikket? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink