Gyártósor Önvezető targoncákat kínál magasraktárakhoz a Jungheinrich

Önvezető targoncákat kínál magasraktárakhoz a Jungheinrich

autopro.hu | 2023.01.17 14:22

Önvezető targoncákat kínál magasraktárakhoz a Jungheinrich

Fotó: Jungheinrich

A Jungheinrich EKX 514a/516ka/516a automata magasraktári targoncák karbantartásmentes motorjaikkal és pontos pozícionálásuknak köszönhetően kiváló választást jelentenek a magasraktári árumozgatási feladatok automatizálásához.

Hirdetés

A nagy teljesítményű és moduláros EKXa automata, önvezető targoncák, a már bevált EKX elektromos komissiózó / magasraktári felrakó targonca alapján készültek. A gép 80 voltos hajtással és karbantartásmentes szinkron reluktancia motorokkal van felszerelve, így teljesen új teljesítményszintet képvisel egyidejű energiacsökkentés mellett. A beépített töltő és áramsín-áramszedő opcionális integrációjával ez a gép készen áll a 24/7 használatra. A gyakorlatban kipróbált induktív vezetés RFID-transzponderekkel történő kombinációjának köszönhetően precíz pozícionálás, valamint automatikus folyosóváltás biztosítható.

  • Teherbírás 1,4-1,6 tonna
  • Emelési magasság: 11.000-13.000 milliméter
  • Fokozatosan automatizálható
  • Karbantartásmentes szinkron-reluktancia motor
  • Rakodólapok különböző módon történő be- és kitárolása
  • Opcionális beépített töltő a 24/7 üzem érdekében
  • Tervezés, megvalósítás és szerviz egy kézből

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink