Gyártósor Motor-, bel- és kültéri megoldások műanyagból

Motor-, bel- és kültéri megoldások műanyagból

Lengyel Zoltán, Biesterfeld Interowa | 2018.05.17 14:36

Motor-, bel- és kültéri megoldások műanyagból

A Biesterfeld Interowa GmbH & CO KG az autóipar számára igényes megoldásokat kínáló műanyag alapanyag forgalmazó cég.

Hirdetés

A Biesterfeld Interowa GmbH & CO KG műanyag alapanyag forgalmazóként, beszállítói révén számos olyan alapanyaggal rendelkezik, amely az autóipar folyamatosan szigorodó elvárásainak is megfelel. Beszállítóink alapanyagaival a mai és a jövőbeni gépjárművek műanyag alkatrészei, elemei legyárthatók, legyen szó motortéri, beltéri vagy kültéri megoldásokról. Legfontosabb beszállítónk Dow- DuPont, Exxon Mobil, LG Chem, Solvay, Victrex, Ineos, ChiMei, Idemitsu, Nurel, BASF Polyurethanes. Ezek a cégek folyamatosan követik az aktuális trendeket, amelyek az alapanyagok fejlesztés során köszönnek vissza.

A koreai LG Chem számára az európai piac nagy fontossággal bír, olyannyira, hogy az elmúlt években komoly gyártókapacitást hozott létre a lengyelországi Wroclawban. Az LG Chem a kültéri alapanyagokra is széles portfóliót kínál. Az LG ASA LI 940 jó folyóképességgel és időjárásállósággal, az LI 941 plusz hőállósággal rendelkezik. Az LI942 a nagy hőállóság mellet matt felületet ad. Egyes típusokat a jó folyóképességre, míg más típust az alacsony kipárolgásra vagy vegyszerállóságra optimalizáltak.

Az LG ASA típusai is rendelkeznek a nagy OEM-ek engedélyeivel (GM: GMW15583P T2, Renault: PRM 2014, Chrysler: MSDB 19 CPN 3409, HKMC: MS 225-22 TypeA) Kiemelendő, hogy az ASA alapanyagokkal szemben az egyik legfontosabb kívánalom az időjárásállóság. Az LG Chem legújabb fejlesztésű ASA alapanyaga az LG ASA LI 941V kifejezetten ebbe az irányba lett fejlesztve. A referencia ASA anyaghoz képest kiváló színstabilitást és ütésállóságot mutat szinte azonos folyóképesség mellett is.

Forrás: LG Chem ABS ASA PMMA információs anyagai.

Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Biesterfled Interowa GmbH.
[email protected]
+36 30 549 52 72

Kiemelt Partnereink