Gyártósor Megbízható és pontos gripperek a Robot Systemtől

Megbízható és pontos gripperek a Robot Systemtől

autopro.hu | 2023.09.19 14:20

Megbízható és pontos gripperek a Robot Systemtől

Fotó: Robot System Kft.

Az IPR megfogói bármilyen környezetben megbízhatóan megfogják a különböző méretű, változatos geometriájú munkadarabokat, így növelve az automatizált gyártósorok termelékenységét. Az IPR Robot System Kft. által forgalmazott grippere a tökéletes választás, ha az elvégzendő munkafolyamatnál a nagyfokú megbízhatóság és pontosság elengedhetetlen feltétel.

Hirdetés

Az IPR CGS2 univerzális megfogója számtalan alkalmazáshoz nyújt megoldást, 0,4 kilogrammtól akár 96 kilogramm tömegű munkadarabok mozgatására is alkalmas.

A CGS2 kétpofás, párhuzamos megfogó az alappofák maximális megvezetési hosszának köszönhetően rendkívül nagy nyomatékterhelést tesz lehetővé. Mindez azt jelenti, hogy hosszú megfogóujjak használhatóak a munkafolyamat során. A T-hornyos kialakításból kifolyólag a megfogó rendkívül ellenálló az ütközésekkel és ütésekkel szemben, hosszabb megfogóujjak esetén pedig különösen védett az elakadástól. A pofák oldalába integrált kenőzsebeknek köszönhetően garantált a kenőzsír állandó tárolása, valamint biztosított a karbantartási igény nélküli felhordása. Az IPR CGS2 megfogójához harmadik féltől származó érzékelők is csatlakoztathatók, biztonságosan használhatók.

Az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviselete a Robot System Kft. Amennyiben felkeltette érdeklődését az IPR CGS2 univerzális megfogója, forduljon a vállalat szakértőihez!

A Robot System Kft. az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH és a Sumcab Specialcable GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviselete. A vállalat tanácsadással, valamint perifériákkal és egyéb kiegészítőkkel segíti a robotizálásba fektető vállalatokat.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink