Gyártósor LBR iisy kobot a Kukától

LBR iisy kobot a Kukától

autopro.hu | 2023.05.23 14:20

LBR iisy kobot a Kukától

Fotó: Kuka

Az LBR iisy egy innovatív, könnyűipari kollaboratív robot. Ez a robot ideális választás az egyszerűsített feladatok automatizálására és ember-robot együttműködésre a termelési folyamatokban.

Hirdetés

A LBR iisy kobot könnyen kezelhető és programozható, így nincs szükség speciális robotikai ismeretekre a használatához. A kis mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy a robot könnyedén integrálható és rugalmasan alkalmazható legyen. Emellett a biztonsági funkciói lehetővé teszik a közvetlen emberi interakciót anélkül, hogy veszélyt jelentene a munkavállalókra. Az LBR iisy azonnal és problémamentesen alkalmazható szinte minden gyártási területen.

Az alábbi területeken alkalmazható:

  • Anyagmozgatás
  • Szerelés
  • Raklapozás/Csomagolás
  • Mérés / ellenőrzés
  • Pick-and-place
  • Gépek felrakása/leszedése

A Kuka egy ipari automatizációval foglalkozó nemzetközi vállalatcsoport, mely megközelítőleg 2,6 milliárd euró nagyságú forgalmat bonyolít le évente és napjainkban már majdnem 14 ezer munkavállalóval rendelkezik. A Kuka ügyfeleinek a robotcelláktól kezdve, egészen a teljesen automata berendezésekig – illetve azok hálózatba kapcsolásával együtt – mindent egy kézből kínál, olyan piacokon, mint az autógyártás, elektronikai ipar, fém- és műanyaggyártás, fogyasztási termékek, e-kereskedelem/kiskereskedelem és egészségügy.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink