Gyártósor Ismerje meg a szimuláció legnagyobb újítását!

Ismerje meg a szimuláció legnagyobb újítását!

autopro.hu | 2024.02.14 13:18

Ismerje meg a szimuláció legnagyobb újítását!

Fotó: Kontron

Igazán izgalmas eseményre várja az érdeklődőket a Kontron! A vállalat a világ egyik vezető végeselemes fejlesztő cégével, az Altairrel közösen tart rendezvényt február végén. Az eseményen számos konferencia várja az érdeklődőket.

Hirdetés

A Kontron Hungary tisztelettel meghívja az érdeklődőket „Altair Technology Conference Hungary” című rendezvényére, amit az Altair céggel közösen szervez! Az Altair egyike a világ vezető végeselemes fejlesztő cégeinek erős járműipari és védelmi ipari fókusszal.

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várják, elsősorban műszaki vezetőket, szimulációval foglalkozó mérnököket, valamint műszaki oktatási intézmények gyártást oktató tanárait.

Programok garmadája

A rendezvényen számos előadásra sor kerül, a részletes program ide kattintva érhető el. Többek között megismerheti a Hyperworks legújabb fejlesztéseit, és a teljesen megújult felhasználói felületet. Legyen a szemtanúja annak, ahogyan az Altair forradalmasítja a szimulációt a mesterséges intelligencia alkalmazásával, és sokszorosára növeli a szimuláció sebességét.

Az Altair Simsolid az utóbbi évtized talán legnagyobb innovációja a szimuláció világában. A szoftver atyja, Victor Apanovich, az Altair senior elnökhelyettese bemutatja a szoftver elméleti hátterét. Az Altair HPC technológia egyesíti a nagy teljesítményű hardver, és szoftver technológia előnyeit. Az Altair a világ egyik vezető NVH szimulációs partnere a járműiparban, ismerje meg, minek köszönhető ez!

Az elektronikai hadviselés új dimenziókat ért el napjainkban. Az Altair védelmi szimuláció segít elérni a haditechnikai fölényt. Ismerje meg az Altair gyártáshelyes tervezést támogató szimulációs eszközeit: fémöntészet, műanyag fröccsöntés, extrudálás, mélyhúzás, habosítás.

A vállalatról még többet tudhat meg a Kontron Altair blogján!

Még jelentkezhet

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött. Helyszíni regisztráció nem lehetséges. Az eseményre február 28-án kerül sor a négycsillagos herceghalmi Abacus Business & Wellnes hotelban. A szálloda limitált számú díjköteles parkolóhellyel rendelkezik, díjmentes parkolásra a környékbeli utcákban van lehetőség.

Regisztrálni ide kattintva, a Kontron weboldalán tud.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink