Gyártósor Ipar 4.0-ás gyárat alapított az Absolute EMS

Ipar 4.0-ás gyárat alapított az Absolute EMS

autopro.hu/P.B. | 2021.01.14 14:20

Ipar 4.0-ás gyárat alapított az Absolute EMS

Fotó: Absolute EMS

Az Absolute EMS az OLogic nevű vállalattal együttműködve nyitotta meg új üzemét Kaliforniában, a Szilícium-völgyben. A két vállalkozás a technológiai fejlesztéseket és egy startup gazdasági ökoszisztémáját ötvözve kíván áttörést elérni.

Hirdetés

A vállalat újonnan átadott üzeme Santa Clarában található, míg a szintén kaliforniai San Joséban lévő gyárának felújítására komolyabb összeget költött az Absolute EMS, mely így a legmodernebb, Ipar 4.0-ás technológiákkal van felszerelve annak érdekében, hogy a vállalat ki tudja szolgálni ügyfeleit.

Az Absolute EMS új üzemének gyártósorai így teljesen automatizáltak és hálózatba kötöttek, ennek köszönhetően a gépek valós időben képesek kommunikálni egymással, csökkentik a hibák előfordulását és növelik a hatékonyságot. A cég ezzel időt és pénzt takarít meg – írja a Manufacturing Global.

A fejlesztéseknek köszönhetően a gyártási lánc minden folyamata automatizált lett, ezzel az 1996-ban alapított Absolute EMS komoly versenyelőnyre tehet szert az ügyfelekért vívott harcban. Az OLogic a termékek tervezési fázisától a gyártáskész állapotig működik együtt a Absolute EMS-szel.

Kiemelt Partnereink