Gyártósor Íme a leginkább fejlődő leszúró család

Íme a leginkább fejlődő leszúró család

autopro.hu | 2024.02.12 15:23

Íme a leginkább fejlődő leszúró család

Fotó: Iscar

Az Iscar-Hungary Kft. méltán népszerű TangFGrip le- és beszúró családjával rengeteg időt tudunk megspórolni a munka során.

Hirdetés

A legnagyobb fejlődés a leszúrás területén ehhez a családhoz köthető. A rendkívül erős négyzet alakú penge az ahhoz tartozó robosztus késszár és az erősített élű lapka, sokkal nagyobb előtolást biztosít, ezáltal pedig kisebb ciklusidőt, amellyel valójában rengeteg időt tudunk megspórolni. Rozsdamentes anyagokhoz a Jet Crown verzió javasolt.

Az Iscar Hungary Kft.-t 1990. január 1-jén alapította az Iscar Ltd. központja. Mára az International Metalworking Companies a világ második szerszámgyártó csoportja, míg a magyarországi Iscar a hazai piac legnagyobb beszállítója lett. Ez első sorban a szokásostól eltérő fejlesztési ütemnek köszönhető, ami elérhetővé tett olyan szolgáltatásokat melyek a magyarországi piacon – bevezetésük idején - egyedülállónak számítottak.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink