Gyártósor Használt Kuka robotok a Black Friday-en!

Használt Kuka robotok a Black Friday-en!

autopro.hu | 2020.11.20 07:20

Használt Kuka robotok a Black Friday-en!

Fotó: Kuka

A munkaerőhiány és az abból adódó költségnövekedés minden vállalatot automatizálásra sarkall. A Kuka használt robotjai lehetőséget kínálnak a robotalapú automatizálás világába való költséghatékony belépésre. A Black Friday alkalmával pedig további kedvezményekre tehetnek szert azok, akik november 23. és 27. között ajánlatot kérnek és év végéig megrendelik a számukra legmegfelelőbb robotot, robotokat vagy éppen alkatrészeket.

Hirdetés

A magyarországi Kuka fő tevékenysége, a robotok vezérlőszekrényeinek gyártása mellett 2013 óta Certified használt robotok és alkatrészek felújításával is foglalkozik. A taksonyi telephelyen több mint 500 négyzetméteren történik a Certified használt robotok, vezérlőszekrények, elektronikai és mechanikai alkatrészek felújítása, mint például SmartPadek (KCP) és csuklók felújítása. Az itt felújításra kerülő robotokat a KUKA stratégiai partnereitől vásárolja vissza, hogy teljeskörű felújítás után újraértékesítse a kelet-európai piacon. Időközben azonban kiderült, hogy a világ minden táján igény van használt robotokra. Mára Finnországtól, Spanyolországon keresztül egészen Ausztráliáig vagy éppen Koreáig megtalálhatóak a magyar szakemberek keze alatt felújított ipari robotok.

De pontosan mit is takar a teljeskörű felújítás?

Az állapotfelmérést követően, teljeskörű tisztítás következik. Mindezt követi az elektromos és mechanikus felújítás, aminek elkészülési idejét nagymértékben csökkenti a telephely raktárában lévő alkatrészek azonnali elérhetősége. Ezután következik a festés, ami már teljesen új külsőt varázsol a robotoknak. Ahogy az új robotok esetében, itt is megtörténik a robotok tesztelése, amely során a tengelymozgásokat, sebességet, pontosságot és gyorsaságot vizsgálják.

Fotó: Kuka

Miért éri meg használt robotot vásárolni közvetlenül a gyártótól?

  • költséghatékony belépés az automatizálás világába
  • rövid szállítási idők
  • kifogástalan állapot
  • 6 hónapos garancia
  • biztosított gyári alkatrész utánpótlás
  • lehetőséget nyújtunk robotprogramozási oktatáson való részvételre a minél magabiztosabb üzemelés érdekében

Ami a legfontosabb, hogy az ügyfeleinknek igény esetén lehetőséget biztosítunk személyes szakmai konzultációra, illetve betekintést engedünk gyártásunk egyes részeire is Taksonyban, ahol akár helyben kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb robotot.

További információért kattintson ide!

Kiemelt Partnereink