Gyártósor Folyamathűtési megoldások az SMC-től

Folyamathűtési megoldások az SMC-től

autopro.hu | 2023.09.13 12:20

Folyamathűtési megoldások az SMC-től

Fotó: SMC Hungary Kft.

Számos hőtermeléssel járó ipari folyamat (például lézer, analitika, hegesztés, félvezetők, nyomdaipar) során alkalmaznak folyadékhűtő berendezéseket a hőmérséklet ellenőrzése és szabályozása érdekében. Az SMC Hungary Kft. számos folyamathűtési megoldást kínál az ipar és a csúcstechnológia terén.

Hirdetés

A vállalat kínálata a csövektől, szűrőktől kezdve a hűtőközeg nyomásának és átáramlásának ellenőrzésén, valamint a nagyfokú pontosságot igénylő hőmérséklet-szabályozási alkalmazásokhoz készült folyadékhűtő berendezéseken át egészen a berendezések hűtésének ellenőrzését szolgáló, átfogó megoldásokig (hűtővízelosztás) terjed.

Az SMC portfóliójában egyaránt megtalálhatóak az energiatakarékos, hűtőkompresszoros Thermo-chiller hűtőberendezések és a rendkívül pontos, rezgésmentes hőmérséklet-szabályozásra készült, Peltier-elemekkel ellátott Thermo-con temperálóberendezések. Két hűtési mód választható: lég- és vízhűtés.

A portfóliót egy sor innovatív fejlesztés teszi teljessé, például a szivárgásmentes és karbantartást nem igénylő mágneses hajtású szivattyúk; a hűtésre és fűtésre szolgáló két analóg vezérlésű expanziós szelep; az invertertechnológia, mely szabályozza a hűtőkompresszor, a szivattyú és a ventilátor fordulatszámát; a vegyi anyagok közvetlen temperálására szolgáló, PFA-s vegyipari Thermo-con berendezések vagy a CVD (chemical vapour deposition) folyamatokhoz és elemzésekhez használható, rendkívül pontos termoelektromos vízfürdők.

Az SMC-nél szinte nem volt olyan eset, hogy folyadékhűtő berendezést vissza kellett volna küldeni javításra. Ez a magas szintű megbízhatóság azon számos tényező közé tartozik, melyek kiemelik a vállalatot versenytársai közül, egyúttal lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy teljes körű bizalommal ruházzanak be, annak tudatában, hogy garantált lesz a folyamatos működés.

Az 1959 áprilisában Tokióban, Japánban alapított SMC Corporation ma már több mint 21.600 tehetséges alkalmazottat foglalkoztat a világ 83 országában. Az SMC Csoport 1959-ben lépett be a pneumatikai piacra, és azóta ügyfeleinek igényeivel együtt fejlődik, hogy átfogó automatizált vezérlőberendezés-portfóliót alakítson ki. Ma 12 ezer alapmodell több mint 700 ezer variációját kínálja a vállalat.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink