Gyártósor „Fényes” megoldás a hatékonyság növelésére

„Fényes” megoldás a hatékonyság növelésére

autopro.hu | 2021.10.13 07:19

„Fényes” megoldás a hatékonyság növelésére

Fotó: Szintézis

Egy gyártóüzemben kulcsfontosságú kérdés a hatékonyság; fontos cél az egységnyi idő alatt a lehető legkisebb emberi erőforrás bevonásával minél több hibátlan termék előállítása. Ennek eléréséhez a cégvezetők egyre keresik azokat a megoldásokat, melyekkel folyamataikat még gyorsabbá és egyben pontosabbá tehetik – ehhez nyújt számukra kiváló lehetőséget a PRICER ipari kijelző rendszer.

Hirdetés

A PRICER ipari kijelző rendszer elektronikus kijelzői a hagyományos, papír alapú információközlés kiváltására készültek és mind a gyártás, mind a logisztika területén gond nélkül megállják a helyüket. Képesek szöveget, képet, vonalkódot és/vagy QR kódot is megjeleníteni, az ERP rendszerrel való integrálhatóságnak köszönhetően pedig tartalmuk folyamatosan naprakész információt biztosít. A rendszer nagy előnye, hogy a központi rendszerrel való kommunikáció kétirányú, így a kijelzők frissítéséről visszajelzés is érkezik, minimálisra csökkentve a hibalehetőségeket. Emellett mindez optikai alapon működik, melynek köszönhetően teljes biztonságot nyújt feltörés és interferencia ellen.

Pick-by-light hét különböző színnel

Az elektronikus kijelzők nem csak szöveges, illetve képi tartalommal, de a pick-by-light megoldás révén hét különböző színű fényjelzéssel is segíti a munkát, mely főként anyagmozgatás során nyújt nagy segítséget a dolgozóknak. A munkatársak részére az egyes színek akár ki is oszthatóak, így mindenki a saját színének polcszéli felvillanását figyelve még az esetleges nyelvi akadályok vagy termékismereti hiányosságok is könnyedén leküzdhetőek komissiózás során.

Változatos méretválaszték, extra hosszú elem-élettartam

A legkisebb, 35x48 milliméteres mérettől egészen az A4-es méretig terjedő termékváltozatok különféle felhasználási területeken kínálnak optimális megoldást – raktárak polcainak jelöléstől a gyártósori munkautasításokig egyaránt naprakész információval dolgozhatnak a kollégák. Az adatok pontosságát a rendszer gyorsasága is garantálja, mely az ipari kijelzők piacán a leggyorsabb adatkommunikációt biztosítja: egy óra alatt akár 100 ezer kijelző frissítését is képes elvégezni. A PRICER gondozásmentes, strapabíró elektronikus kijelzői extra hosszú élettartamuknak köszönhetően akár 15 évig is képesek elemcsere nélkül üzemelni.

A PRICER ipari kijelző rendszere a gyártási és logisztikai folyamatok hatékonyságnövelésének kitűnő eszköze, melyet az ipar számos szereplője nagy megelégedettséggel alkalmaz. Aki szeretné közelebbről is megismerni a PRICER termékeit, annak a Szintézis Informatikai Zrt. munkatársai készséggel lesznek segítségére.

Kiemelt Partnereink